brut_zgodni je napisao(la):S mnom sve u redu tako rec nije ni dlaka pala s glave(cvrsta njemacka kola) proglasena totalka, sad cekam od kaska lovu pa idem po nesto drugo:icon_twisted:
sto mi je najvise zao vozio sam se skroz normalno vozio, a inace sam blazi slucaj divljaka koji ima u turu mozda vec pol milje kilometara tako da sam svaceg vidio i dozivio na cesti, al ovako nesto da me odnese i to jos na autoputu koji bih trebao biti neki no.1 po sigurnosti ceste nisam.. j*ga poklopilo se i sto je najvaznije po mene dobro proslo, hebes limu auta ce bit
mariodrag je napisao(la):brut_zgodni je napisao(la):S mnom sve u redu tako rec nije ni dlaka pala s glave(cvrsta njemacka kola) proglasena totalka, sad cekam od kaska lovu pa idem po nesto drugo:icon_twisted:
sto mi je najvise zao vozio sam se skroz normalno vozio, a inace sam blazi slucaj divljaka koji ima u turu mozda vec pol milje kilometara tako da sam svaceg vidio i dozivio na cesti, al ovako nesto da me odnese i to jos na autoputu koji bih trebao biti neki no.1 po sigurnosti ceste nisam.. j*ga poklopilo se i sto je najvaznije po mene dobro proslo, hebes limu auta ce bit
bas steta...sjcam se tvog golfa jos dok je bio u original stanju
sjeam se da si na hrawebu bio pisao o plavom osvjetljenju tablice
a sjecam se i videa sa youtube.com:icon_biggrin:
bit ce da je meni vise zao nego tebi
daj imas koji video?
error_xp je napisao(la):fino dobri woofere