dieselman01 Član 16.04.2015 #17 edoze je napisao(la): lampica grijaca kod vecine auta sugerise na gresku u elektronici... Kliknite za proširenje... meni na mk3 se palila radi prekidaca ispod pedale kocnice , i kad sam stavio pumpu od 66 kw na moj od 81 . isto se palila pali se ona radi mnogo toga.
edoze je napisao(la): lampica grijaca kod vecine auta sugerise na gresku u elektronici... Kliknite za proširenje... meni na mk3 se palila radi prekidaca ispod pedale kocnice , i kad sam stavio pumpu od 66 kw na moj od 81 . isto se palila pali se ona radi mnogo toga.
C.Norris Član 23.04.2015 #18 autor bio fizicki i psihicki odsutan haha ehh ..klima radi, funkcionise sve norm. trebo bi je dopunit malo doduse. A greska za grijace se pojavila na lapt. kad smo ga spojili ? Doduse zadnje vrijeme se bas slabije pali al opet ..
autor bio fizicki i psihicki odsutan haha ehh ..klima radi, funkcionise sve norm. trebo bi je dopunit malo doduse. A greska za grijace se pojavila na lapt. kad smo ga spojili ? Doduse zadnje vrijeme se bas slabije pali al opet ..