Član
Pao je i njima kvalitet, one najsvjetlije u zadnje vrijeme haos loseLijepo je ispalo prava kultura a i vide se promjene na golfacu sve ljepsi i ljepsi...da nisu exalibur folije spram cijene odlicne bude na autu...
Pao je i njima kvalitet, one najsvjetlije u zadnje vrijeme haos loseLijepo je ispalo prava kultura a i vide se promjene na golfacu sve ljepsi i ljepsi...da nisu exalibur folije spram cijene odlicne bude na autu...
nisam te jos probao koristim medium i dark,medium je bas tamam bude kultura prava,a spram pijacarki koje za mjesec izblijede i koje na coskovima se odmah odlijepe ove exalibur su tamam,a sad ko ima dublji dzep sto da ne lumar..Pao je i njima kvalitet, one najsvjetlije u zadnje vrijeme haos lose
A koje bi ti druze preporucio osim lumara i exalibur( jako dobar)Ma kakav lumar, to je bacanje para, jer ima i drugih folija u tom rangu a dosta jeftinijih
excalibur folija je solidna za nekog ko hoce da vozi zatamnjeno auto, al govoriti da je to dobra folija i neki kvaitet je smjesno, sto i cjena govori
bavim se folijama profesionalno i od svih koje sam koristio excalibur je najlosija, moze proci za neka starija auta al na neko ozbiljnije skupo auto to nebi uradio cak i da musterija trazi, tipa ovog golfa
usput lijepo si se ponovio druze , cestitam :=)
Post ti je u najmanju ruku bezze jer obojica znamo da dok nisi uzeo foliju s kojom sad radis koristio si excalibur, i lijepio si je znas sam na koja sve auta. Necu reci da je folija vrh, ali nije ni najlosija kao sto si rekao. Od ovih jeftinih varijanti je najbolja sasvim sigurnoexcalibur folija je solidna za nekog ko hoce da vozi zatamnjeno auto, al govoriti da je to dobra folija i neki kvaitet je smjesno, sto i cjena govori
bavim se folijama profesionalno i od svih koje sam koristio excalibur je najlosija, moze proci za neka starija auta al na neko ozbiljnije skupo auto to nebi uradio cak i da musterija trazi, tipa ovog golfa
usput lijepo si se ponovio druze , cestitam :=)
A koje bi ti druze preporucio osim lumara i exalibur( jako dobar)
I evo ga ssd u mostaru voza se lako ga jecpoznat po braniku haubi ispuhu i naljepnici pozadi auto otpad