RE: prešao sa "2" na "4"
Airbag je mijenjan, udarano auto, ali druze, da te utjesim, rijetko koje auto ima u Bosni da ga kupis a ili da nije udarano ili da nije preslo 3 miliona kilometara
a st aje tu lose, auto udareno, nije totalku imalo, pa popravljeno i Boze moj, nije to nista lose ako je lijepo odradjeno
sto se tice motora, negdje sam citao da je veliki procenat svih cetvroki upravo motor 1.4, da sad ne lupam cifre ali sam se iznenadio koliki udio u prodaji je bas taj tvoj motor.
Jeste slabiji, stoji, hoce potrositi kad ga navlacis, ali brate, vozi ga normala i nece ti puno trositi, a ako ti bude uzimao 9 po gradu to je normalno, ali tu ti je 35% samo kako ti vozis a ostalo je do motora.
Ja mislim da je motor ok i da neces imati s njim problema, a ako si mislio se ganjati po semaforima po gradu onda si trebao uzeti GTI ili V6 a ovako je normala auto
sto se tice poredjenja sa dizelima, to ne radi, jer dizel je dizel a benzin benzin, on ima obrtni moment a ti nemas pa ti sa slabim motorom navlacis itd.itd, uvijek ce dizel manje trositi i to je tako
suma sumarum, mislim da ces sa dobrim odrzavanjem provesti ugodno vrijeme s tim autom
p.s. ako bude sta trebalo za auto --> www.carshoptuzla.com ili http://carshop.omgforum.net
Pozz,
Damir