Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav drustvo . Evo kod mene se opet nesto radilo . Kako su stopke nekako odudarale od crno crvenog svega ,mora sam i njih nekako uklopiti . Posto je gti usa stopke jednostavno ne moguce za nabavit morao sam naci neki kompromis . I tu je nastupila folija . Cjelokupnim izgledom sam prezadovoljan ,tek kad se priblizi na 2 cm vidi se da je folija do tad nema sanse .
Sta vi mislite ?
Pozdrav drustvo ,evo dugo me nije bilo pa da pokazem par novosti sto se radilo na masini mojoj
Uradjen je footwell light (ako se tako zove) ili podno osvjetljenje
Zatim su stigli cepovi za sarafe na felgama doduse 16 komada ,jos mi fale 4 za lopov sarafe a i to stize uskoro
A onda ona ruzna cifra na satu
Zatim druzenje sa blizancem i par potezanja cisto da vidimo razliku fabrike 131ks i 6 brzina i 101 ks i chip
I kao slag na kraju ove sedmice auto ostavljeno kod cike llumara
I nastade pomracenje sunca
i jedna u pokretu
Prve 4 brzine sam ja vodio za pola auta i kada sam u petu usalatao uzeo me pola auta do kraja piste u mostaru . Presudilo je iskustvo vozaca i 6.a brzina
Prve 4 brzine sam ja vodio za pola auta i kada sam u petu usalatao uzeo me pola auta do kraja piste u mostaru . Presudilo je iskustvo vozaca i 6.a brzina
To sam i ja primjetio ,ali je mene to kostalo na velikoj brzini jer ipak on brze nabija u petoj i sestoj .
Trkali smo se citavu pistu u mostaru i do 190 km/h . Ima i snimak samo moram staviti ,takodjer jucer sam se trkao sa e46 320d i njega sam hladno ostavio 2 auta od starta do kraja
Stopke mi se svidjaju,jesi li komplet ili samo zmigavac i rikverc folijom odradio ?
Ako si samo to onda ce se vremenom nakupiti prasina pa ce se jos vise primjetiti