golf mk4 dizlo...:D

golf mk4 dizlo...:D

Član
aj nek si se predstavio :)
poznata mi ova šuma i ovaj potok,gdje je ovo slikano?
imal kakvih planova za sredjivanje

Član
lov2xlr8 je napisao(la):
aj nek si se predstavio :)
poznata mi ova šuma i ovaj potok,gdje je ovo slikano?
imal kakvih planova za sredjivanje

hahaha...poznata ti sigurno nije...:D 120 kilometara od Tuzle u blizini moje vikendice...:D :icon_smile::icon_smile:

bucky_mb@yahoo je napisao(la):
nije los, fabrikaner, dobra oprema

:cool::cool:

Član
e kolko sam ti puta ulazio na profil,al nigdje garaze,,bas mi je drago sto si parkirao i svog ljepotana. Volim ovu boju,uvijek sam je volio,eto potrefi se i ja kupi auto sa istom bojom. Zahvalna je za odrzavanje kolko sam do sada primjetio.
Golfina je cudo,samo daj ako imas kakvih slika na ljetnom setupu,da ga vidimo malo bolje;);)

Član
ArminM je napisao(la):
e kolko sam ti puta ulazio na profil,al nigdje garaze,,bas mi je drago sto si parkirao i svog ljepotana. Volim ovu boju,uvijek sam je volio,eto potrefi se i ja kupi auto sa istom bojom. Zahvalna je za odrzavanje kolko sam do sada primjetio.
Golfina je cudo,samo daj ako imas kakvih slika na ljetnom setupu,da ga vidimo malo bolje;);)

trenutno nemam... imao sam na kompu i sestra nesto radila i padne sistem i sve slike odu...:D moracu preroviti po D-disku mozda je tamo sta ostalo ali slabo...:D

valja na proljece iskesirati para na nove gume... imao sam good year eagle zadovoljan sam ali neznam dali da njih opet uzmem???

moracu ga slikati u snijegu samo da pocne sezona skijanja... :icon_smile::icon_smile:

Član
ArminM je napisao(la):
good year je po meni extra guma,ne mogu ne valjat;)

ja se vodim onom starom guma glavu cuva...:D( u oba slucaja:lol::lol:) znam da je good year dobar ali tu je i continental, michelin :icon_smile::icon_smile::icon_smile:

meni se goodyear ljetna guma dobro pokazala, mislim da neces pogrijesiti
16-205-55 je na akciji bila 120 km komad, inace su malo skuplje

Član
kultura golf ;)

a koja je dimenzija guma kod njega, ljetnih? mada sa gy, bridgestonom, dunlopom, itd. neces pogrijesit

Član
@lov2xlr8 imaju imam ih na svom golfu. Fin golf sretno u daljnim radovima ;) baci koju sliku unutrašnjosti