golf mk4 dizlo...:D

golf mk4 dizlo...:D

Član
evo iako nisam htio da otvorim garazu nekako sam se predomislio... autu je slikano prije nekih sedmicu dana u zimskom setupu, jos fali grudnjak da mu stavim i to je to od mene za zimu....:D

eh o golfu znaci golf mk4 TDI , od opreme klima, ESP, grijaci u sjedistima, prskalice farova, xenon ako se broji, ... :icon_smile::icon_smile:

samo ove slike imam ne zamjerite...
img0899la.jpg

img0893j.jpg

img0896d.jpg

sto se tice ljetnog setupa nema neke razlike, samo je na nizim oprugama i sa 16" alu felgama... sad ovo ljeto ako ga ne prodam ide maska bez znaka i lajsne i rucke u boju auta....:D :cool::cool:

Član
djogi86 je napisao(la):
Fino izgleda, sto mu krijes te zimske felge, mora da su ljepe??

ma jesu k... 15" sa ratkapama....:D odrase me ovi lopovcici... ukradu a original ratkape skupe jbt...:D :icon_smile::icon_smile:

Član
Ma nek si ga druze parkirao u garazu, sad je forum bogatiji za jos jedno prelijepo auto....Sretno u radovima koje si planirao....

Član
lijep je golf...ako budes radio lajsne i rucke ofarbaj i onu plastiku u dnu branika prednjeg bice ljepsi duplo...

Član
@ menso naravno, sve ide u boju auta...
@ djogi86 ma prosle godine kad sam stavio zimski setup i onaj dan jbg nisam stigao da kupim one vezice i ja isppred zgrade kad fale dvije ratkape, na otpad 25km komad... onda su mi jednom i skinuli bocne zmigavce... ma djubrad...

Administrator
lijep golf... mada sam ja tebi rekao u prevodu sta golf znaci ali necemo sad o tome ;) salim se ;) mozda sam i vidjao golfa u gradu nekad...
a meni su kod cipelica ukrali sve 4 original ratkape i to na parkingu u roku od 20 minuta... ja otisao do grada i vratio se kad nema ni jedne ratkape....cccc

Član
pioneer_09 je napisao(la):
lijep golf... mada sam ja tebi rekao u prevodu sta golf znaci ali necemo sad o tome ;) salim se ;) mozda sam i vidjao golfa u gradu nekad...
a meni su kod cipelica ukrali sve 4 original ratkape i to na parkingu u roku od 20 minuta... ja otisao do grada i vratio se kad nema ni jedne ratkape....cccc

ma bagra....

a vidjecemo na proljece mozda posjetimo i Srdjana... iako su mi lajsne u boji auta prioritet, i maska bez znaka....:icon_smile::icon_smile:

Član
dellas je napisao(la):
DObar golf cvileru. Jel cvili u 5-oj? Ili 6-oj ako je ima? Bas uredan, ovaj motor je extra;)

ma cvili u 5-oj ko veliki, 6-te nazalost nema... bitno je da se cvili a najbolje cvili u 3-oj...:D:icon_smile::icon_smile: