F Fiste Član 17.01.2010 #22 rututuki je napisao(la): Fiste je napisao(la): Dobar golf, vidim ovi sicevi su ubaceni od golfa s dvoja vrata............i naravno tu je plin(sala) Kliknite za proširenje... ubaceni nisu sa 2 vrata nego tako fabricki dodju inace to cisto da znas Kliknite za proširenje... e to nisam znao.
rututuki je napisao(la): Fiste je napisao(la): Dobar golf, vidim ovi sicevi su ubaceni od golfa s dvoja vrata............i naravno tu je plin(sala) Kliknite za proširenje... ubaceni nisu sa 2 vrata nego tako fabricki dodju inace to cisto da znas Kliknite za proširenje... e to nisam znao.
UrbanBoyMNE Član 06.02.2010 #29 rututuki je napisao(la): i jos par novih slika odradjeno jutros postavljena traka crvena na lajsne i branike Kliknite za proširenje... Aj mi se javi na mail da te pitam nesto [email protected] EXTRA JE!
rututuki je napisao(la): i jos par novih slika odradjeno jutros postavljena traka crvena na lajsne i branike Kliknite za proširenje... Aj mi se javi na mail da te pitam nesto [email protected] EXTRA JE!
rututuki Član 07.02.2010 #30 POSLAT MAIL....Ja juce kutuju otvaram reko filter vazduha da zamjenim kad ono K&N u kutiju reko necemo ga mjenjat
POSLAT MAIL....Ja juce kutuju otvaram reko filter vazduha da zamjenim kad ono K&N u kutiju reko necemo ga mjenjat