Član
VR6Boki je napisao(la):Pa ispod ti je spomenuo dvicu. I da je taj VR6 bio ispravan, Fiat ne bi imao nikakve sanse, nema veze sto je trica upitanju.
Hvala
VR6Boki je napisao(la):Pa ispod ti je spomenuo dvicu. I da je taj VR6 bio ispravan, Fiat ne bi imao nikakve sanse, nema veze sto je trica upitanju.
VR6Boki je napisao(la):To je skroz netacno, vise ih je vozilo 14.* s.
jukaa3 je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):To je skroz netacno, vise ih je vozilo 14.* s.
ja nisam vidio ni jednog a to sto se prica moj vozi ovoliko onoliko a kad dode na semafor svi voze 15.5 do 15 ja znam sta je radjeno na draganovom vr-u pa nikad nije odvozio ni blizu niskih 15 taj motor uopce nije za trku,dobar abf ce pojesti svaki vr motor
erol_brcak je napisao(la):Pa bilo bi stvarno smijesno da ne moze u 14ku uc, pa jbt to 2,8 motor, preko 170 ks.
Nije da se odmah trpam sa svojim japancima, al drug iz Zupanje sa 1.6 vtec-om u Civicu 4.gen i blagim promjenama izduva i bregastih ( procjena oko 170-180 ks) vozio 14,2 na R1R.