.nOKe je napisao(la):to za luft, izvuci malo nosace farova prema vani (tj ona metalna prsa) i manje ce se vidjet, ili ubaci sajbu izmedju nosaca fara i nosaca na prsima..
funky je napisao(la):.nOKe je napisao(la):to za luft, izvuci malo nosace farova prema vani (tj ona metalna prsa) i manje ce se vidjet, ili ubaci sajbu izmedju nosaca fara i nosaca na prsima..
vec sam to odradio, jedva mi kace sarafi.. al haj, jbat ih, moracu mjenjat masku...
najvjerovatnije cu ja nju napravit sam, sto je sigurno, sigurnodadao_style je napisao(la):funky je napisao(la):.nOKe je napisao(la):to za luft, izvuci malo nosace farova prema vani (tj ona metalna prsa) i manje ce se vidjet, ili ubaci sajbu izmedju nosaca fara i nosaca na prsima..
vec sam to odradio, jedva mi kace sarafi.. al haj, jbat ih, moracu mjenjat masku...
kod mene je isti problem novu masku imam iz fk isto imam taj luft planiro sam stavit neke matice deblje da malo far izadje vani a sarafe u svakom slucaju trebaju duzi i to sa kontra maticom radi lopova plus da drze da valja