VW Diego Član 05.04.2018 #16 boja extra. slazem se za ova cuda na gepeku da je sranje al makar mozes obicni uvijek stavit i zavrsena prica
boja extra. slazem se za ova cuda na gepeku da je sranje al makar mozes obicni uvijek stavit i zavrsena prica
davor soldo Član 06.04.2018 #17 CetanSMCZ je napisao(la): Konacno sunce pa smo se ofarbali. Metalik crna sa perlom Kliknite za proširenje... Posto te izidje farbanje,jer i mene kopka da bi trebao bojiti?
CetanSMCZ je napisao(la): Konacno sunce pa smo se ofarbali. Metalik crna sa perlom Kliknite za proširenje... Posto te izidje farbanje,jer i mene kopka da bi trebao bojiti?
C CetanSMCZ Član 15.04.2018 #18 davor soldo je napisao(la): Posto te izidje farbanje,jer i mene kopka da bi trebao bojiti? Kliknite za proširenje... Mene je komplet varenje, zastita kobitom I tecnim voskom, izolacija, ta igranja na limariji I farbanje izaslo 600e
davor soldo je napisao(la): Posto te izidje farbanje,jer i mene kopka da bi trebao bojiti? Kliknite za proširenje... Mene je komplet varenje, zastita kobitom I tecnim voskom, izolacija, ta igranja na limariji I farbanje izaslo 600e
C CetanSMCZ Član 07.05.2018 #19 Kupljeno i recaro elektricno sediste sa grejanjem i gomilom nekih podesavanja sedista. Valja sad naci i suvozacevo. Takodje nov set kvacila valeo
Kupljeno i recaro elektricno sediste sa grejanjem i gomilom nekih podesavanja sedista. Valja sad naci i suvozacevo. Takodje nov set kvacila valeo