dadao_style Član 05.07.2008 #32 RE: Ponovio se. extra potez svaka čast sretno sa autom neka te služi što više i bolje sve najbolje
renault R-5 Član 05.07.2008 #33 RE: Ponovio se. pa dobro se ti ponovi eko nek je sa srecom i da te sluzi i bolje nego stari
Eko Član 05.07.2008 #34 RE: Ponovio se. auuu sto se nakupilo pitanja ) ako na neka ne odgovorim pitajte ponovo sivi golf je prodat u Sarajevo za 4300 km .. neregistrovan. a ovaj kupljen za 5500 km,cijenio ga 6000km.. meni ko jaranu dao za navedenu cijenu evo i mali photo session... i baglama tuning LP
RE: Ponovio se. auuu sto se nakupilo pitanja ) ako na neka ne odgovorim pitajte ponovo sivi golf je prodat u Sarajevo za 4300 km .. neregistrovan. a ovaj kupljen za 5500 km,cijenio ga 6000km.. meni ko jaranu dao za navedenu cijenu evo i mali photo session... i baglama tuning LP
Chuza Član 05.07.2008 #36 RE: Ponovio se. predobar,jesi li se naviko ulaziti u njega?????? ha ha ha ha ha ha ha ha
VR6Boki Član 05.07.2008 #37 RE: Ponovio se. Fin avtic, a ko je uzeo tvoj GTI? Danas mi u Sa neki lik svira iz dvice (bio je daleko), siva, ja kontao ti... :X
RE: Ponovio se. Fin avtic, a ko je uzeo tvoj GTI? Danas mi u Sa neki lik svira iz dvice (bio je daleko), siva, ja kontao ti... :X
Eko Član 05.07.2008 #39 RE: Ponovio se. Chuza je napisao(la): predobar,jesi li se naviko ulaziti u njega?????? ha ha ha ha ha ha ha ha Kliknite za proširenje... Jesam, nikakav problem.. @ Boki .. po 3 put.. u Sarajevu je golf, upoznao momka preko oglasa.. @ trizex : u gepeku
RE: Ponovio se. Chuza je napisao(la): predobar,jesi li se naviko ulaziti u njega?????? ha ha ha ha ha ha ha ha Kliknite za proširenje... Jesam, nikakav problem.. @ Boki .. po 3 put.. u Sarajevu je golf, upoznao momka preko oglasa.. @ trizex : u gepeku
erol_brcak Član 05.07.2008 #40 RE: Ponovio se. oj eko vec sam ti sve reko (koja rima jebo te,hehe),evo i ovdje cu,prelijep je,nemam rijeci,samo naprijed! idi i na style ,a sredi ba i mjuzu pa na db drag pa te boli dupe,sve si kategorije popunio!
RE: Ponovio se. oj eko vec sam ti sve reko (koja rima jebo te,hehe),evo i ovdje cu,prelijep je,nemam rijeci,samo naprijed! idi i na style ,a sredi ba i mjuzu pa na db drag pa te boli dupe,sve si kategorije popunio!
Eko Član 06.07.2008 #44 RE: Ponovio se. Bojan je napisao(la): Kakva je to plava trulja iza golfa hahah Kliknite za proširenje... Ma neki Punto, nema nista unutra, smece
RE: Ponovio se. Bojan je napisao(la): Kakva je to plava trulja iza golfa hahah Kliknite za proširenje... Ma neki Punto, nema nista unutra, smece