Eko Član 06.10.2008 #196 RE: Ponovio se. pazario danas nisam stigao uslikati, pala noc.. al bice slika uglavnom 205/45 R16 LP
A admir jahic Član 06.10.2008 #198 RE: Ponovio se. Eko je napisao(la): pazario danas nisam stigao uslikati, pala noc.. al bice slika uglavnom 205/45 R16 LP Kliknite za proširenje... eto ga samo ga jos treba oprat i to je to :lol::lol::lol:Sala
RE: Ponovio se. Eko je napisao(la): pazario danas nisam stigao uslikati, pala noc.. al bice slika uglavnom 205/45 R16 LP Kliknite za proširenje... eto ga samo ga jos treba oprat i to je to :lol::lol::lol:Sala
Eko Član 06.10.2008 #203 RE: Ponovio se. JD. je napisao(la): nek si promjenio, one su bile bas obicne Kliknite za proširenje... ruku na srce jest tako drago mi je i da se ostalima svidja jos su ljepse nego prljave a i auto je .. bice slika a i SR-ova zivjeli..
RE: Ponovio se. JD. je napisao(la): nek si promjenio, one su bile bas obicne Kliknite za proširenje... ruku na srce jest tako drago mi je i da se ostalima svidja jos su ljepse nego prljave a i auto je .. bice slika a i SR-ova zivjeli..
black_devil Član 06.10.2008 #204 RE: Ponovio se. samo naprijed drug nedaj see..lijepe su ove felgee.dosta bolje od oni drugi..
.nOKe Legend 07.10.2008 #205 RE: Ponovio se. dobre kume extra sarafi son fon haman ko na porscheu haahha nego.. kucaj ga josh ahahah
RE: Ponovio se. dobre kume extra sarafi son fon haman ko na porscheu haahha nego.. kucaj ga josh ahahah
Default Početnik 07.10.2008 #206 RE: Ponovio se. lijepe felge pravo, a i lijepo su sjele na golfu svaka cast i puno srece dalje ti zelim ,)
RE: Ponovio se. lijepe felge pravo, a i lijepo su sjele na golfu svaka cast i puno srece dalje ti zelim ,)
RED THUNDER Član 07.10.2008 #207 RE: Ponovio se. Svaka cast! Detaljno odradjen posao, ovo mi se jako svidja! Sretno