Član
kako si posao u pocetku sada je odlicno,nazad mu samo fali zadnji lonac od GTI-a da se fino popuni
i ja se slazem s tim bas je s pocetka bilo pfff...super izgleda ovo gti bi spustio dole skroz a sto se tice izduva ganjaj gti..
kako si posao u pocetku sada je odlicno,nazad mu samo fali zadnji lonac od GTI-a da se fino popuni
imam ti ja lonac sto trazis sa dva izduva od gti originalnislazem se sa vama trazio bih onaj fabricki gti lonac sa 2 izduva, ali tesko ga naci...
ne bi znao vozit sad bez njeskini ovu navlaku sa volana , sviju ti..
tesko ih je naci kao i auspuh jbg, jeste ruzno upravu si, al volim jaku muziku pa sam morao stavit naprijed nesto jos... a sto se tice kutije bice tapacirana, sad je ofarbano privremeno da se ne sareni spera, al bice ofarbano...jesi probao naci fabricke mrezice u vrata sto idu, ovako meni ovi zvucnici naprijed dosta ruzno izgledaju, ja sam sebi uspio nac jesu skupi ali ne kupujes svaki dan! Kutije tapiciraj dosta bi ljepse izgledalo!
sretno
hvala drug...samo tako nastavi druze fino si kreno
nebih volan mijenjao ovaj mi je dobar... a za buduce cu jos viditi, ako skupim sta para mozda i motor neki da ubacim, al vidicu jos sta cu...mozda da nadjes drugi volan ili da ovaj presvuces, koji su sledeci planovi