FilipMk2 je napisao(la):nista od VR-a...
G2_1.6B je napisao(la):FilipMk2 je napisao(la):nista od VR-a...
Sto :icon_question:
FilipMk2 je napisao(la):G2_1.6B je napisao(la):FilipMk2 je napisao(la):nista od VR-a...
sjeban motor
da to je drugi,al za onog sta je trebao ic u crvenog sam znao da nije bas u najboljem stanju,ali za ovog mi je receno da je u odlicnom stanju tako da sam razocaranG2_1.6B je napisao(la):FilipMk2 je napisao(la):G2_1.6B je napisao(la):FilipMk2 je napisao(la):nista od VR-a...
sjeban motor
Aaa u PM bas ti se neda. :icon_sad: U cem' je problem? A kol'ko znam ovo je vec drugi VR da te je*e?
FilipMk2 je napisao(la):da to je drugi,al za onog sta je trebao ic u crvenog sam znao da nije bas u najboljem stanju,ali za ovog mi je receno da je u odlicnom stanju tako da sam razocaranG2_1.6B je napisao(la):FilipMk2 je napisao(la):G2_1.6B je napisao(la):FilipMk2 je napisao(la):nista od VR-a...
sjeban motor
Aaa u PM bas ti se neda. :icon_sad: U cem' je problem? A kol'ko znam ovo je vec drugi VR da te je*e?
FilipMk2 je napisao(la):a vidjet cemo sta ce ic...necu nista pisat niti sliek stavljat dok nebude gotovo da ne ispadne da opet muljam
G2_1.6B je napisao(la):Brv. i meni se isto tako nesto pojebalo oko GT-a i ovi onda pricali da bacam bombe....itd.
ArminM je napisao(la):filipe radil se sta:icon_rolleyes:
ovaj mali ce ti usrat temu bezveze,on se ne moze oprat za vijek vjekova:lol::lol:
sorry na off-u, morao sam:icon_biggrin:
Anes_mo je napisao(la):ArminM je napisao(la):filipe radil se sta:icon_rolleyes:
ovaj mali ce ti usrat temu bezveze,on se ne moze oprat za vijek vjekova:lol::lol:
sorry na off-u, morao sam:icon_biggrin:
Spajdasili se bombasi, bice da je neka organizacija