Oggy je napisao(la):bolje bi legle smoked/red stopke.....
GolFanatiCars je napisao(la):Ma po mom misljenju super a imas pravo to za stope neka ih odlicne su
Zaboravio sam da si napisao da ces uklonit onu lajsnu povis registracije :icon_confused: bit ce to ekstra kad uradis
FilipMk2 je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):Ma po mom misljenju super a imas pravo to za stope neka ih odlicne su
Zaboravio sam da si napisao da ces uklonit onu lajsnu povis registracije :icon_confused: bit ce to ekstra kad uradis
bit ce super :icon_biggrin:
GolFanatiCars je napisao(la):FilipMk2 je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):Ma po mom misljenju super a imas pravo to za stope neka ih odlicne su
:lol: bit ce golf super kad se izbaci diesel :icon_biggrin:
FilipMk2 je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):FilipMk2 je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):Ma po mom misljenju super a imas pravo to za stope neka ih odlicne su
ma dobar je TD,tek dok njega prodam krecem u daljnje slaganje. :icon_biggrin:
hvalaGolFanatiCars je napisao(la):FilipMk2 je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):FilipMk2 je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):Ma po mom misljenju super a imas pravo to za stope neka ih odlicne su
ma dobar je TD,tek dok njega prodam krecem u daljnje slaganje. :icon_biggrin:
sretno