Član
Ni ja ne razumijem kako ovo mozes da prodas?! Ovo je auto u koji si ti ulozio dosta truda,ljubavi,vremena a i para..! Ovakvo nesto se ne prodaje..Ali ipak te shvatam jer je danas tesko vrijeme..Ako se ipak predomislis i odustanes od prodaje i ako budes mislio ubacivati drugi motor,moj savjet ti je definitivno 1.9 TDI iz Golfa 3..Ja imam Passata B4 sa tim motorom i on ide idealno iako je tezak oko 1300 kg..Moj drugar ima Golfa 2 sa motorom 1.9 TDI a G2 je oko 900 kg i on je dosta lagan a taj motor ga odnese..Imaces zvijer..Potrosnja ti je oko 6l i to nije puno..Ako stavis motor od GTI-a naravno da ce on biti startniji i sve osalo,ali kako vidim da si ozenjen i nisi vise momcic da se toliko foliras po gradu 1.9 TDI ce biti ono sto tebi treba..Ici ce "solidno",mala potrosnja,neces imati nekih znacajnijih problema..! ) A shvatam te i oko prodaje..Ti si ozenjen i moj savjet ti je da kupujes nesto malo vece tj. karavan neki ili tako nesto..Govorim ti to zbog djece koja ce ako Bog da vrlo brzo docii ! )