Član
Primljeno k znanju ... Samo sada treba naci platno i pipremiti sve da se to sije dok se auto sastavljaja sam za drugu takodje, treca opcija je isfurana odavno..
Primljeno k znanju ... Samo sada treba naci platno i pipremiti sve da se to sije dok se auto sastavljaja sam za drugu takodje, treca opcija je isfurana odavno..
isto ostaje sve Ide plava linija oko maske karambolke crne ostaju izbacena prednja tablica kao sto je bilo felge iste idu samo sto idu na poliranje ponovo i guma umjesto starih koje su bile 175 55 15 sad ide samo 175 50 15... Jedina opcija mi je da nekad u buducnosti nabavim BBS RS 16-ke sto se tice tockova . Unutra ostaje crna tabla satovi idu u srednju konzolu umjesto pepeljare a gore cu ostaviti ovaj dvd koji imam nije za OLDSCHOOLA al kad budem mogao narucim sebi odgovarajuci plajer... nezz zasto bih dirao boju felgi radi boje entarijera...Jel ostaju isti kotaci msl valjalo bi ih malo prilagoditi boji interijera ako budes isao na bez...
jos da ti je naci smedji enterijer, tabla, tapaciri i sve ostalo, valjalo biii, uuu )Primljeno k znanju ... Samo sada treba naci platno i pipremiti sve da se to sije dok se auto sastavlja
da to mi treba znas znanje hahahahovo ti treba
taman ko moj dvd prodam dvd kupim toAli kakav drveni look pajo ima strava jarane, strava... a zvuk je bolji nego na bilo kojem novijem, al je i cijena 4-5 joja
hehhe ne izlazi on iz garaze dok se sve ne zavrsi a to sam mislio da bude u 1005 mehanicki ispravnom stanju i da ga registrujem... sve ja to znam i prosao sam zadnjih godinu bilo je djelova koji i sada cekaju na ugradnjuako ga pocnes vozat prije tih sitnica, neces ih nikad zavrsit, ovo ti pisem iz licnog iskustva, imam i ja dosta dijelova sto trebam ubacit a sutam ih po garazi 2-3 godine
jel' to ta http://www.pik.ba/artikal/9932217/maska-golf-2-gti-hella-tajfun/
EDIT: Mogla bi biti uz male preinake
Nezz jesi li vidio da imam sve oznake rabbita bocne umjesto zmigavaca zadnji i onaj prednji na masci veliki zeko pa mozda bi valjalo da taj zeko ide u plavu boju umjesto motosport znaka....Aha dobro onda znaci plavu cizu oko maske i bedz motorspot ako ga uspijes naci
http://www.autoweek.nl/forum/read.php?18,4866184gledao sam i ja ovu masku all ni blizu koju trazi kolega za svoga bjelana..all opet bi i sa ovom izgledalo zanimljivo i drugacije..nije los izbor sjedista po meni je najbolji u jetti crvenoj ja islim da je vr6 sa rally ftontom BEZZ unurasnjost..