Golf mk2 1.8 GT

Golf mk2 1.8 GT

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
takac je napisao(la):
nice nice, samo par zamjerki

-presvlake
-podmetaci za noge
-prednja maska niklovane lajsnice
-krilca na brisacima

i moras ga zakucat dole, ovo je isto SUV bljak =)

fina masina i kod mene je takav motor ide solidno ;)

PS

kada si stavio gljivu jel se promjenio zvuk i na koji nacin??

Krilca i podmetaci su vec izbaceni a i ostalo ce da se izbaci ;) Stavljat cu mu Zute opruge samo da dodje ljeto pa ce da bude mnogo nizi ;) . A sto se tice KN Filtera hmmmm osjeti se malo bolje ide a mnogo vise trosi :lol: a zvuk se malo promenio malo vise šišti i razorniji zvuk ima motor kao kada je bez filtera .
Jeli i kod tebe GT ili ???

Član
brcaka,brcaka... :icon_smile:
darko,dobar golf...
:lol: ;)
ovaj golf trazi spustanje... :lol:
i naravno felge... :lol:

Član
ljuboje je napisao(la):
darko,dobar golf...

Pa rekao sam vec da cu ga spustati na ljeto sad samo vozim i derem Erola na pisti :lol: :123: .

A felge i to ce doci na red imam extra ponudu za bbs 15" sa gumama za 130 km-ova samo je ponuda dosla u nevrijeme :icon_smile:

Član
vidi ima brum ovo
34fceva.jpg
na prodaju ako nije vec prodao...

inace polako dobro ce ispasti golfich na kraju...

Član
Darko_GT je napisao(la):
ljuboje je napisao(la):
darko,dobar golf...

Pa rekao sam vec da cu ga spustati na ljeto sad samo vozim i derem Erola na pisti :lol: :123: .

A felge i to ce doci na red imam extra ponudu za bbs 15" sa gumama za 130 km-ova samo je ponuda dosla u nevrijeme :icon_smile:

Kod mene je rabbit =), al isto 1,8 90KS, i meni je najaci zvuk kada je onajj fabricki cep na usisnoj, tad preko 3500 rezi =), sve ostale varijante osim KN-a (kojeg nisam probao) su mi katastrofa.

mozes li slikati motor prednji dio motora odmah iza hladjnaka, ispod svijecica zanima me jedna sitnica,tj da li imas jednu rupu koja je zacepljena =) il ako hoces da ti na PM posaljem mail pa da popricamo oko motora

Član
Evo druze fotka u malo vecoj rezoluciji da mozes da pogledas a poslat cu ti na PM email adresu za msn pa da mozes pitati sta te interesuje ;)

edinko je napisao(la):
vidi ima brum ovo
34fceva.jpg
na prodaju ako nije vec prodao...

inace polako dobro ce ispasti golfich na kraju...

Uuuuu s ovim ce biti prenisko, zute bi mi bile vise nego dovoljne ;)

Član
kralju kakvi nisko kod mene su crvene i ja hocu jos dole samo je cesta granica =)

joj sada me sjeba kad vidjeh ovu sliku :S, ajde razrijesicemo mistery :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.