bad_look je napisao(la):Dobri su to motori na većim obrtajim posebno...sredi ga i ima d aide baš fino...sretno...pozzz
da li si farbao obicnim sprejom ili neki posebni ? ako je obicni moze li se zapaliti mozda i guli li se boja ? inace fin golf samo u pod sto viseovaj sam motor vec imao od ranije uradio ga generalno i ide sto se kaze kao metak pa sam zato ubacio... a ni ovaj obicni sto sam izbacio nije los isao sam sa 4 brzine 155kmh uz malen nagib uzbrdo na autoputu...
evo koja slika malo sam ga sredio koliko se moglo posto sam ostao bez prebijene pare pa sam ucinio sta se moglo...
bio je sav prljav od ulja pa sam to fino kinuo i dihtung novi stavio... onda poklopac prespricao nekim bezze spejem dok ne bude kasnije crni pa ce ici par dijelova u crno da to bude fabrika vise... evo koja slika u toku rada i kasnije kad je malo opran... zasad ostaje ovako pa ce se to jos sreditii...
ahaha procvjetaoo i to dobro, jos sto ga je lijepilo onim poliesterom za camce sa onim vlaknimaa... a imao tako nesto tih zvucnika u kompenzaciju imao pa reko hajdd da ih postavim.. sad su svi izlazi zauzeti i taman je ne treba mi zasad vise imam 8 zvucnika + wufer... i jos za njega moram kakvu vecu kuticu praviti, posto je sadasna samo onoliko koliko je i wufer pa mi je ja msm malena..Procjeto golf ko tulipan hehehe lagano samo pazi ko ti radi taj pod da bude da valja... malo si vala pretjerao sa ovom zadnjom policom... Ko da ti treba da imas sesnes trosistemaca u autu...
sprej je obicni nki bio 8-9km ali je mogao na vece temp. ne guli seboja samo treba dobro odmastiti poklopac benzinom cistim i pripremiti ga malo bolje ako se hoce da potraje... ja sam to onako samo malo nabrzaka da ne bude saren, nisam ga bas ni odmastio i dobro je sluzilo...da li si farbao obicnim sprejom ili neki posebni ? ako je obicni moze li se zapaliti mozda i guli li se boja ? inace fin golf samo u pod sto vise