Član
Moje drugo vozilo,a sta bi to drugo bilo nego golf mk2 1.6 51kw,benzin,karburator,proizveden davne 1990 god. od opreme ima siber :icon_twisted:
Na njemu je bilo nekih radova ali sve to je stalo kada je dosao passat :icon_sad:
Ove feluge su bila na njemu:stanje vrlo lose,prodane...
Nazalos nemam slika dok su bile na njemu,ali evo da vidite o cemu se radi

Zatima muzika:CD player NN,dva fabricka zvucnika i visokotonca ,na polici 2x fener 50w i jedan Pioner 10" 200w +wofer od kucnog kina 50w...

Bijeli bocni i prednji zmigavci,stoplampe su zatamljene tra. sprejem..

Kako je izgledao nocu

Furao sam vise stilova jer sam imao 2 maske,dva znaka,dva para zmigavaca,i jos bezvezni gluposti pa sam stalno nesto stavljao,skidao i mjenjao.....a evo i par slika

Bile su i folije,skidana i stavljanje par puta...ali su sad def. skinute...
Jos neke starije i novije:

Volan je vracen org. a inace bio je momo...

I trenutno ajmo reci sadasnje stanje auta,muzika je izvadjena sve skoro vraceno na cistu fabriku...

Trenutno je kod majstora...:lol:
Na njemu je bilo nekih radova ali sve to je stalo kada je dosao passat :icon_sad:
Ove feluge su bila na njemu:stanje vrlo lose,prodane...
Nazalos nemam slika dok su bile na njemu,ali evo da vidite o cemu se radi

Zatima muzika:CD player NN,dva fabricka zvucnika i visokotonca ,na polici 2x fener 50w i jedan Pioner 10" 200w +wofer od kucnog kina 50w...

Bijeli bocni i prednji zmigavci,stoplampe su zatamljene tra. sprejem..

Kako je izgledao nocu

Furao sam vise stilova jer sam imao 2 maske,dva znaka,dva para zmigavaca,i jos bezvezni gluposti pa sam stalno nesto stavljao,skidao i mjenjao.....a evo i par slika

Bile su i folije,skidana i stavljanje par puta...ali su sad def. skinute...
Jos neke starije i novije:

Volan je vracen org. a inace bio je momo...

I trenutno ajmo reci sadasnje stanje auta,muzika je izvadjena sve skoro vraceno na cistu fabriku...

Trenutno je kod majstora...:lol: