HONDA POWERR Član 18.08.2008 #18 jbt da vam daje neko ovakav auto nebi niko vikao fuj >>>> ja bi pjevao
Trozic Član 18.08.2008 #19 ma šalim se jbg svako ima auto koje mu se sviđa to što ja nevolim vw a neko hondu nastanu prepirke svak nek vozi šta hoće,nemaju svi isto mišljenje,ukusi su različiti o njima se ne vrijedi rapravljati
ma šalim se jbg svako ima auto koje mu se sviđa to što ja nevolim vw a neko hondu nastanu prepirke svak nek vozi šta hoće,nemaju svi isto mišljenje,ukusi su različiti o njima se ne vrijedi rapravljati
Trozic Član 18.08.2008 #20 HONDA POWERR je napisao(la): jbt da vam daje neko ovakav auto nebi niko vikao fuj >>>> ja bi pjevao Kliknite za proširenje... meni da ga daju u golfa bi metno 1.6 d obični i na pjacu a vetec bi u preludu
HONDA POWERR je napisao(la): jbt da vam daje neko ovakav auto nebi niko vikao fuj >>>> ja bi pjevao Kliknite za proširenje... meni da ga daju u golfa bi metno 1.6 d obični i na pjacu a vetec bi u preludu
E edoze Član 18.08.2008 #21 ma masina je extra...ne moze niko s japancima...na benzinsku pa u crveno,8-9 hiljadica:icon_biggrin:
A admir jahic Član 18.08.2008 #22 edoze je napisao(la): ma masina je extra...ne moze niko s japancima...na benzinsku pa u crveno,8-9 hiljadica:icon_biggrin: Kliknite za proširenje... onaj slovenac u Mostaru kuca sa hondom 11 iljada obrtaja
edoze je napisao(la): ma masina je extra...ne moze niko s japancima...na benzinsku pa u crveno,8-9 hiljadica:icon_biggrin: Kliknite za proširenje... onaj slovenac u Mostaru kuca sa hondom 11 iljada obrtaja
B BLACK KNIGHT Početnik 18.08.2008 #23 Naravno da je fuj, i to do neba...treba biti toliko glup pa na onu sasiju staviti onakav motor..