pukim48 Član 15.02.2011 #136 pirelijevke stizu za sat vremena...a do tada evo koja slika golfovog brloga
pukim48 Član 15.02.2011 #140 stigle pirelijevke, ne mogu vam opisati koliko sam srecan :icon_smile::123::icon_smile::123::icon_smile::icon_biggrin::icon_biggrin:
stigle pirelijevke, ne mogu vam opisati koliko sam srecan :icon_smile::123::icon_smile::123::icon_smile::icon_biggrin::icon_biggrin:
GolFanatiCars Član 15.02.2011 #141 eto ih ko nove samo nabaci gume i na auto i vozi al kad bude lijepo vrijeme:icon_biggrin: svaka cast za garazu sve na svome mjestu
eto ih ko nove samo nabaci gume i na auto i vozi al kad bude lijepo vrijeme:icon_biggrin: svaka cast za garazu sve na svome mjestu
pukim48 Član 16.02.2011 #146 323 je napisao(la): Odlicno su odrađene,svaka cast! Kliknite za proširenje... druze nisu to one pirelli sto sam poceo raditi...ovo su druge...ove nisu nista radjene....ovo je fabrika:icon_smile:
323 je napisao(la): Odlicno su odrađene,svaka cast! Kliknite za proširenje... druze nisu to one pirelli sto sam poceo raditi...ovo su druge...ove nisu nista radjene....ovo je fabrika:icon_smile:
pukim48 Član 25.02.2011 #147 evo drugari pogledajte..pa cete sami shvatiti zasto je golf visok kao koza put na posao..citavih 30 km u jednom pravcu auto parkirano ispred skole u 7h slikano u 14h kad sam krenuo kuci :icon_eek:
evo drugari pogledajte..pa cete sami shvatiti zasto je golf visok kao koza put na posao..citavih 30 km u jednom pravcu auto parkirano ispred skole u 7h slikano u 14h kad sam krenuo kuci :icon_eek:
Madison Član 26.02.2011 #148 Ma spusti ga puki, stavi napred metalnu ralicu, i kao cistac puteva Salim se, jbg, valjda je leti bolje, hoces ga spustiti ponovo kad prodje sneg?
Ma spusti ga puki, stavi napred metalnu ralicu, i kao cistac puteva Salim se, jbg, valjda je leti bolje, hoces ga spustiti ponovo kad prodje sneg?
pukim48 Član 26.02.2011 #149 Naravno..ali ako cu to izvesti vidjecemo..u planu su gewinde..ali, kao sto sam rekao vidjecemo razvoj situacije:icon_smile:
Naravno..ali ako cu to izvesti vidjecemo..u planu su gewinde..ali, kao sto sam rekao vidjecemo razvoj situacije:icon_smile:
BoroLO Član 27.02.2011 #150 Za brata Pukija ima da napravimo gewinde od obicni amortizera :icon_smile: Golf je ludnica, tu nema sta da se prica
Za brata Pukija ima da napravimo gewinde od obicni amortizera :icon_smile: Golf je ludnica, tu nema sta da se prica