junfer je napisao(la):i ja se isto nadam i trudim,valjda se cemo se vidjeti na streetu![]()
junfer je napisao(la):
junfer je napisao(la):Al_Galone je napisao(la):jesi siguran da je cipovan![]()
Nebi se ja iznenadio da si zamajac olaksani skinuo,mada sumnjam i na speru u mjenjacu.A koliko sam mogao cuti po gradu se prica da je motor pri kraju.:icon_rolleyes:
:lol:
junfer je napisao(la):u manju i pun gassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss:123:
G_T_I je napisao(la):Napokon dosao pameti , je li se to Diesel ubacuje , pametno pametno.
Ja kako sam ubacio dizzlo namirio se za zivota, zapamti samo dobri grijaci nov akumulator i nemas problema Lawe .
Al_Galone je napisao(la):ma nema motor je crkotina![]()
G_T_I je napisao(la):Vi pojma nemate sta je Diesel ama to je maŠina ,naspes 10KM i sit se navozas ,trosi 5L, a ide jos ako ima turbo ,kakv GTI narocito onaj 16v ma to ne mozes nasuti trose po 18 L, samo bacanje para .
Jarane samo ti Mene poslusaj pusti ove price samo Diesel i sretan i miran do kraja zivota jos keC lagan ma ima da ubija ova nova auta.
esso_sa je napisao(la):G_T_I je napisao(la):Vi pojma nemate sta je Diesel ama to je maŠina ,naspes 10KM i sit se navozas ,trosi 5L, a ide jos ako ima turbo ,kakv GTI narocito onaj 16v ma to ne mozes nasuti trose po 18 L, samo bacanje para .
Jarane samo ti Mene poslusaj pusti ove price samo Diesel i sretan i miran do kraja zivota jos keC lagan ma ima da ubija ova nova auta.
A kada kupujes dijelove za njega obavezno nuditi zamjene, usluge i sve osim para ! :lol:
Sto si ljubomoran:icon_smile:G_T_I je napisao(la):esso_sa je napisao(la):G_T_I je napisao(la):Vi pojma nemate sta je Diesel ama to je maŠina ,naspes 10KM i sit se navozas ,trosi 5L, a ide jos ako ima turbo ,kakv GTI narocito onaj 16v ma to ne mozes nasuti trose po 18 L, samo bacanje para .
A kada kupujes dijelove za njega obavezno nuditi zamjene, usluge i sve osim para ! :lol:
Pa naravno takvi i voze diesel-e, ali Ja sam za to da covjeku ne kvarimo temu ,a mi cemo o tome kada se sretnemo .....![]()
imam ja rezervni motor u gepeku ako ovaj crkne:123:esso_sa je napisao(la):junfer je napisao(la):u manju i pun gassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss:123:
Stavi turbo i onda samo dodas gas, ne moras u manju
Ovo da te malo nalozim da se ne zaustavis samo na ubacivanju masinke
G_T_I je napisao(la):Napokon dosao pameti , je li se to Diesel ubacuje , pametno pametno.
Ja kako sam ubacio dizzlo namirio se za zivota, zapamti samo dobri grijaci nov akumulator i nemas problema Lawe .
Moze i ovo ! I posebno dobar akumulator ! Ako ti crkne motor da mozes na alnaseru doc do kuce :lol:
Ne valja taj motor nista ! Sto podvali momku bezze ? Grehota ti je![]()
Al_Galone je napisao(la):Kad ti pamet kaze da treba da izvadis 16v i ubacis dizel onda znas da nemas pameti!
Cuj da ubaci dizlo,pa to ni dusmanu nemozes pozeliti
Nebi se ja iznenadio da si zamajac olaksani skinuo,mada sumnjam i na speru u mjenjacu.A koliko sam mogao cuti po gradu se prica da je motor pri kraju.:icon_rolleyes:
ma nema motor je crkotina
junfer je napisao(la):Sto si ljubomoran:icon_smile:G_T_I je napisao(la):esso_sa je napisao(la):G_T_I je napisao(la):Vi pojma nemate sta je Diesel ama to je maŠina ,naspes 10KM i sit se navozas ,trosi 5L, a ide jos ako ima turbo ,kakv GTI narocito onaj 16v ma to ne mozes nasuti trose po 18 L, samo bacanje para .
Pa naravno takvi i voze diesel-e, ali Ja sam za to da covjeku ne kvarimo temu ,a mi cemo o tome kada se sretnemo .....![]()
imam ja rezervni motor u gepeku ako ovaj crkne:123:esso_sa je napisao(la):junfer je napisao(la):u manju i pun gassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss:123:
Stavi turbo i onda samo dodas gas, ne moras u manju
Ovo da te malo nalozim da se ne zaustavis samo na ubacivanju masinke
Moze i ovo ! I posebno dobar akumulator ! Ako ti crkne motor da mozes na alnaseru doc do kuce :lol:
Ne valja taj motor nista ! Sto podvali momku bezze ? Grehota ti je![]()
Al_Galone je napisao(la):Kad ti pamet kaze da treba da izvadis 16v i ubacis dizel onda znas da nemas pameti!
Cuj da ubaci dizlo,pa to ni dusmanu nemozes pozeliti
ma nema motor je crkotina
naplatit cu ja vec nekako,sve sto je skinuto ccccc:lol: