Ma plastike su bile samo test, ostalo spreja od čeljusti hahah.Fin golf uradi te plastike u bruseni aluminijum ,malo ce ga otvoriti i ovu rucicu od rucne pod hitno rjesavaj
Sretno u daljim radovima
Ma malo je teze raditi i ja sam se napatio davno kad sam na Bori radio carbonom,ali malo vise truda i uspije se,a nece ti lose ni biti piano black,sretno u daljim radovimaMa plastike su bile samo test, ostalo spreja od čeljusti hahah.
Radio sam sa folijom brušenog alu. ali nije najbolje ispalo, kontao sam da uradim u klavir crnu.
Presvlake sam kupio u Tuzli, 70KM.Nije los golfic,te plastike središ i ručnu i volan i sasvim dobro.
De mi samo reci gdje si uzeo te presvlake i koliko su?
Moze malo vise podataka? Broj telefona, ili link na piku.Presvlake sam kupio u Tuzli, 70KM.
Tuzla, Bulevar Vladimira Nazora 8Moze malo vise podataka? Broj telefona, ili link na piku.
I da li presvlake na zadnjoj klupi imaju onaj izrez za naslonjač ruke?
Hvala kolega,potrebne su mi, a ovdje oko Sarajeva sve presvlačenje od 300Km, a nigdje presvlake,e ove su dobre,a i pojeftinije,pošalji broj da se mogu dogovoriti da mi pošalje poštom... Hvala jos jednom,pozz.Tuzla, Bulevar Vladimira Nazora 8
Ima izrez, na slici se vidi da je na rozu .
Što se tiče kvaliteta, imaju neki jači materijal gdje se inače mogu pocijepati, meni izgledaju oke.
Poslat ću ti broj u toku dana...