Član
RE: golf mk 2 white- KOMENTARI
ma jest, ima dosta posla da se uradi kako treba,
ali ne žurim nigdje
ma jest, ima dosta posla da se uradi kako treba,
ali ne žurim nigdje
dadao_style je napisao(la):ni u kom slučaju farbat ralicu u bijelo prešlajfaj je malo blago vodenim baci plastic primer i fino matom predji da bude ko nova a ove pragove baci ili prodaj nije ovo za golfa 2 nimalo lijepo pozz sretno dalje
bucky_mb@yahoo je napisao(la):dadao_style je napisao(la):ni u kom slučaju farbat ralicu u bijelo prešlajfaj je malo blago vodenim baci plastic primer i fino matom predji da bude ko nova a ove pragove baci ili prodaj nije ovo za golfa 2 nimalo lijepo pozz sretno dalje
prepraviće se pragovi, ovo sa strana će se ukinuti, a pošto će oni biti bijeli,
zadnja karambolka isto kad je produžim, beze da mi spojler ostane crn, opet kažem prijedlozi su dobrodošli obrve i gornji dio karambolke ostaju crni
a pragovi ga dosta prošire, to mi se sviđa, a ovih gti pragova ima koliko hoćeš, zato njih ne bi stavljao
.nOKe je napisao(la):ako bude kao ovaj sa slike sto si postavio, MJERA znaci
dadao_style je napisao(la):moj ukus i moje misljenje je sljedeće rubovi lajsne i pragovi sve crni mat stim da vratis orginalne lajsne jer auto je nova godina a stavio si lajsne od stare godine ljepši mi je sa debelim lajsnama u mat boji i crni rubovi jer ga rubovi otvaraju crni na bijelo
zlajaaa je napisao(la):ew ja ću uradit u PS- začas