Član
Pozdrav svim clanovima foruma...
Odlucio sam da vam predstavim svoga limenog ljubimca
Rijec je o Golfu druge generacije koji ima turbo dizelski motor od 70 KS (51 kW - 1600ccm).
Auto je u fabrickom stanju i ima originalnih 83.000km na satu i motor je kao nov, moj otac je drugi vlasnik i to 16 godina i ja sam ga dobio u nasljedstvo.
Auto ide odlicno , super povlaci za 70 KS.
Auto sam poceo da sredjujem i vidjecemo kako ce to na kraju ispasti
Evo neke slikice , ima tu detalja koje treba jos poskidati i zamjeniti sto se tice izgleda ,a sto se tice motora tu nema sta da se dira
-MISLIM DA NISAM POGRIJESIO TEMU JER MISLIM DA NIJE BAS NESTO PRETJERANO RADJENO NA AUTU DA IDE U TEMU PROJEKTI CLANOVA-
Ovakav je bio auto
Dalje sam ja poceo da malo ubacujem nesto svoje
Citavo auto sam uradio u led i stavio bijele sijalice koje daju plavi odsjaj i bijelu poziciju u farove.
I ovdje sam napravio usporedbu sijalica zutih i novih sto sam ubacio
Dalje sam morao da popravim branik koji je bio ispucao , pa sam i to sredio
Dalje sam malo ubacio svjetlo ispod vrata zbog ljepseg izgleda
I onda je dosla na red malo unutrasnjost
Stavio sam novu rucicu mjenjaca od Vectre b
A tu je i novi player i postavljen euro konektor da to sve bude u fulu jer proslo stanje je bio kaos
I malo se nabacilo karbon folije radi ljepseg izgleda
Dalje u planu imam jos ideja sto se tice vanjskog izgledao kao i unutrasnjeg.
Nabavka dubokih branika , maglenki , GTI volan, kozni enterijer,alu felge 16 cola,angel eyes farovi,bijeli zmigavci itd
Na vama je da napisete kako vam se svidja golf
I moram da napomenem da sam mozda najmladji clan foruma jer imam samo 18 godina i vec sam poceo sa projektima
Odlucio sam da vam predstavim svoga limenog ljubimca
Rijec je o Golfu druge generacije koji ima turbo dizelski motor od 70 KS (51 kW - 1600ccm).
Auto je u fabrickom stanju i ima originalnih 83.000km na satu i motor je kao nov, moj otac je drugi vlasnik i to 16 godina i ja sam ga dobio u nasljedstvo.
Auto ide odlicno , super povlaci za 70 KS.
Auto sam poceo da sredjujem i vidjecemo kako ce to na kraju ispasti
Evo neke slikice , ima tu detalja koje treba jos poskidati i zamjeniti sto se tice izgleda ,a sto se tice motora tu nema sta da se dira
-MISLIM DA NISAM POGRIJESIO TEMU JER MISLIM DA NIJE BAS NESTO PRETJERANO RADJENO NA AUTU DA IDE U TEMU PROJEKTI CLANOVA-
Ovakav je bio auto
Dalje sam ja poceo da malo ubacujem nesto svoje
Citavo auto sam uradio u led i stavio bijele sijalice koje daju plavi odsjaj i bijelu poziciju u farove.
I ovdje sam napravio usporedbu sijalica zutih i novih sto sam ubacio
Dalje sam morao da popravim branik koji je bio ispucao , pa sam i to sredio
Dalje sam malo ubacio svjetlo ispod vrata zbog ljepseg izgleda
I onda je dosla na red malo unutrasnjost
Stavio sam novu rucicu mjenjaca od Vectre b
A tu je i novi player i postavljen euro konektor da to sve bude u fulu jer proslo stanje je bio kaos
I malo se nabacilo karbon folije radi ljepseg izgleda
Dalje u planu imam jos ideja sto se tice vanjskog izgledao kao i unutrasnjeg.
Nabavka dubokih branika , maglenki , GTI volan, kozni enterijer,alu felge 16 cola,angel eyes farovi,bijeli zmigavci itd
Na vama je da napisete kako vam se svidja golf
I moram da napomenem da sam mozda najmladji clan foruma jer imam samo 18 godina i vec sam poceo sa projektima