uco_opc je napisao(la):Bravo dijete moje ,,,sad tamam imam koga preskakati
AnDel je napisao(la):to se cekalo
izvjestavaj redovano, kad to uradis nezz sta ces jos imati na njemu za uraditi :icon_biggrin:
rale_cazin je napisao(la):Jednostavno imam ludu srecu danas sam naletio dio koji je stvarno za mk3 prerijedak, znaci originalna instalacija u kompletu sve tip-top grijanje siceva :icon_smile::icon_smile:
uz motor sam dobio volan podesiv po visini i putno racunalo, vec sam imao stelanje farova po visini elektronsko stakla na struju siber na struju, spigle idu van ubacujem i spigle na struju za ovu sezonu u pregovorima sam za tempomat i ostaje mi digitalna klima i onda mislim da ce golf imati svu mogucu opremu koja je postojala za mk3 model :icon_smile:
[/quote jos ta digi klima i bice u fulu to je najaca oprema siber i dig klima moj kolega ima takvu gti editon mislim da nema bolje u BIH
LSD je napisao(la):tvoja trojka i bivsa daliborova dvica su "=" i najkompletnija auta u BIH definitivno....skidam ti kapu
dzinn16v je napisao(la):Ja vec dugo trazim tu instalaciju ali uzalud...ako ti naleti jos koja javi...treba mi bas od mk3 sa prekidacem
rale_cazin je napisao(la):Mislim da je i ovo AGG sad ganjam kako ce biti najpovoljniji nacin da prijavim i atestiram taj motor -.-
muza je napisao(la):rale_cazin je napisao(la):Mislim da je i ovo AGG sad ganjam kako ce biti najpovoljniji nacin da prijavim i atestiram taj motor -.-
ja mislim da bi trebao imati samo račun od mehaničara koji ti je prebacio motor ....i s tim računom ideš na tehnički i atestiraš ga....
ali provjeri s nekim tko je već prebacivao motor i pravio atest ....
ja sam prezadovoljan s tim motorom....mislim da agg motor ide negdje od sredine 1996 godine...
Octavia1.8t20v je napisao(la):Ljep auto , samo de bogati skini te retrovizore