Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
One gti se mogu ti i tamo naci ali ove su bas velika rijetkost cak ih nema ni na ebay.
Za sad ih necu ni montirati mozda budem mjenjao lajsne i stavljao komplet od gti-ja sve i plasticne rubove al to nek ceka moram to u glavi osmisliti jos detaljno
a ako ne onda cu u svojim lajnama precizno napravit utore za ovo ugl neka ceka proljece sa ostalim radovima...
Naletio mi jos jedan komplet xenon kit samo sa sijalicama h7.
I napokon imam mogucnost da sijalice zamjenim za koje hocu, dvoumim se koje da uzemem, to jest da ubacim jos jedan xenon u farove sad na duga svjetla ili u maglenke?
ako imas para za sijalice ubaci u duga posto cesto crkavaju pogotovo blicanje i tako to. sam bi-xenon radi na drugom principu zbog ove mane, tj ne trpe cesto paljenje i gasenje sijalice. a sto se tice da ih ubacis u maglenke nebi lose bilo samo da te policija ne zeza :icon_question:
radije ih ostavi za rezerve, jer za duga nisu xenoni, iz razloga sporog grijanja i sto se stalno pale gase
za maglenke nisu, osim ako hoces sminku, jer po magli ces dobiti bijeli zid ispred sebe