Golf III 97'

Golf III 97'

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Golf III 1,6 benzin, 1997 godina, servo, ABS, crna metalik, tamne štopke, obični farovi (jedan "izgoren"), opruge rezane, alu felge, 4 x airbag, el. šiber, family oprema.

Prije bilo čega treba mi pomoć oko postavljanja slika? :$ Kako da postavim slike na temu da bi to sve ispalo ok? Unaprijed hvala.

A sada oko autića. Auto već izgleda super, samo još pokoji detalj hoću da mu uradim. Već sam stavio nazad nastavak dvije cijevi umjesto fabričkog zakrivljenog auspuha. Slijedeće što ću uraditi je da stavim krovni spojler, to čim ga nađem (noKe kaže da ima, pa ak se dogovorimo :)). Poslije toga idu kristalni farovi a ove u podrum. Tamne štopke mi se već sviđaju i idu mi super na crnu boju, ne želim kristalne. Poslije toga gledaću da stavim originalne opruge i amortizere, felge su mi super ovakve kakve jesu tako da ih neću dirati.

Ako neko ima info oko djelića za trojku da jeftino izleti tu sam xD

Uskoro slikice dok skontam kako da ih ubacim.

Član
ja mislim da sam te danas mozda vidio u sarajevu..il nekog slicnog...samo stavi drugi auspuh..nazad fabricki spojler..i pragove..pogledaj kod moje trice..to neka oprema gt .. :cool:

Legend
fin golfers druze ;)
rjesavaj te skracene opruge,ode glava.....mozes polovne , nize kupit sve za manje od
100KM

Član
Prljavo je auto, kiša pala, vozalo se :)

enesss je napisao(la):
fin golfers druze ;)
rjesavaj te skracene opruge,ode glava.....mozes polovne , nize kupit sve za manje od
100KM

Kupio sam ga sa srezanim oprugama, bio bih zahvalan na info gdje da nađem originalne :)

Taaky je napisao(la):
ja mislim da sam te danas mozda vidio u sarajevu..il nekog slicnog...samo stavi drugi auspuh..nazad fabricki spojler..i pragove..pogledaj kod moje trice..to neka oprema gt .. :cool:

Danas sam spavao ko beba do pola četiri :D

Parkiran je bio čitav dan :D

tražim spojler, ima ga "noKe" valjda samo čekam da bude online pa da se dogovorimo :D a auspuh sam uradio dodatak sa dvije cijevi :)

Legend
evo druze nove ti dodju ovako......

http://carshoptuzla.com/volkswagen/golf-iii/opruge-60/40-golf-3-/-vento/prod_76.html

a polovne mozes ispod 100 naci ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.