Član
Golf III 1,6 benzin, 1997 godina, servo, ABS, crna metalik, tamne štopke, obični farovi (jedan "izgoren"), opruge rezane, alu felge, 4 x airbag, el. šiber, family oprema.
Prije bilo čega treba mi pomoć oko postavljanja slika? :$ Kako da postavim slike na temu da bi to sve ispalo ok? Unaprijed hvala.
A sada oko autića. Auto već izgleda super, samo još pokoji detalj hoću da mu uradim. Već sam stavio nazad nastavak dvije cijevi umjesto fabričkog zakrivljenog auspuha. Slijedeće što ću uraditi je da stavim krovni spojler, to čim ga nađem (noKe kaže da ima, pa ak se dogovorimo
). Poslije toga idu kristalni farovi a ove u podrum. Tamne štopke mi se već sviđaju i idu mi super na crnu boju, ne želim kristalne. Poslije toga gledaću da stavim originalne opruge i amortizere, felge su mi super ovakve kakve jesu tako da ih neću dirati.
Ako neko ima info oko djelića za trojku da jeftino izleti tu sam xD
Uskoro slikice dok skontam kako da ih ubacim.
Prije bilo čega treba mi pomoć oko postavljanja slika? :$ Kako da postavim slike na temu da bi to sve ispalo ok? Unaprijed hvala.
A sada oko autića. Auto već izgleda super, samo još pokoji detalj hoću da mu uradim. Već sam stavio nazad nastavak dvije cijevi umjesto fabričkog zakrivljenog auspuha. Slijedeće što ću uraditi je da stavim krovni spojler, to čim ga nađem (noKe kaže da ima, pa ak se dogovorimo
Ako neko ima info oko djelića za trojku da jeftino izleti tu sam xD
Uskoro slikice dok skontam kako da ih ubacim.