ovo na slici su gewinde za golf-a keca i drugačiji su prednji pa da znaš ako si ovo kupio traži da vratiš da zamjenišDa se pohvalim prvo ..nakon duge nezaposlenosti u 2014.god. sam dobio posao i rješenje za stalno državna firma ....pa se skuplja lagano parice za obnovu na ljeto duje ...nedavno sam kupio gewinde NEW!!.. pa da se pohvalim http://postimg.org/image/bta9z1kx3/
izmjeri otvor gdje se kopčaju na rukavac na dnu i vidi a mislim da ne odgovaraju ali eto vidi sa nekim ko ima gewinde na golfu 2piše da pašu na golf I, golf 2 ,, sirroco i golf 3
druže ipak si bio u pravu..gewinde su za keca...morale bi nekakve prepravke da se uradi da bi pasalo na golf 2...al sam odustao...momak od koga sam kupio nije ni on znao da ne pašu..ispao je fer i vratio mi novac...sad sam u dilemi ne znam više šta da kupimm...konto sam obične amortizere i nekakve sportske opruge.. da ga spustim malo..to mi je nekakv cilj..da ga bar nešto malo spusti...samo ne znam kako obični amortizeri djeluju na sportske opruge...da mi neće PROPIŠATI za godinu dana...ako ko ima kakav savjet ili je već upoznat bio bi zahvalanizmjeri otvor gdje se kopčaju na rukavac na dnu i vidi a mislim da ne odgovaraju ali eto vidi sa nekim ko ima gewinde na golfu 2