sub3r je napisao(la):a i to sto kazes, samo ga bosanci i kupuju
a evo i moja dvica, prevalila je do sad preko 350 000 samo kako je kod mene, nikad ni marke nije ulozeno na kvarove, samo na odrzavanje i eno opet prosle sedmice za 35KM dizla prevalila 400km
najnepouzdanija auta opcenito
trizex je napisao(la):sub3r je napisao(la):a i to sto kazes, samo ga bosanci i kupuju
a evo i moja dvica, prevalila je do sad preko 350 000 samo kako je kod mene, nikad ni marke nije ulozeno na kvarove, samo na odrzavanje i eno opet prosle sedmice za 35KM dizla prevalila 400km
najnepouzdanija auta opcenito
3.4 litra potrosnje?
OggyBoy je napisao(la):Džaba kad se kod nas kunu u VW, a mnogo ljudi se uvjerilo da nije sve tako kako misle, ali onda mnogi neće da priznaju da je to daleko od lidera klase i kvaliteta koji misle da posjeduje, pa krpe kod majstora i je*u mu sve po spisku, a na drugoj strani samo hvale kako je dobar i jeftin za održavanje. HAU JES NOU!!! Najiritantnija stvar kod ovog auta mi je unutrašnjost koja je sigurno kvalitetnija u bilo kom autu iz klase, teško smeće od materijala šta god da dotakneš!
Harli_team je napisao(la):Dvica nema konkurencije niti će je kad imati
GTI FAN je napisao(la):Harli_team je napisao(la):Dvica nema konkurencije niti će je kad imati
:icon_biggrin: Ja bi to potpisao bez pretjerivanja.Prosla duja mi je bila 1,8 karbas 90 ks,motor je okrenuo oko 400 000 ludjacke voznje prije nego sam je razbio,preko 20 godina stara ,odrzavanje minimalac,najjeftinije ulje obavezno,jednom samo pukao kiler i crijevo od vode u 6 godina divljanja ne vozenja,i taksirao sam sa njom gasio se motor nije :icon_biggrin: i secer na kraju nakon karambola kaze mi mehanicar da nesto nemoze vjerovati,sto pitam,pa onaj motor ti je ko nov,od kompresije,lezajeva itd itd kaze ja iz cetvorki nisam vidio motor u takvom stanju.Ja mislim da zahvalnije auto u zivotu necu voziti,nema vise te kvalitete.GTI duja je vec malo osjetljivi ali godine su tu a i optereceniji motor.A danasnji golf rikava 10 stvari na 100 000 navodno :icon_rolleyes: ali prodaje se odlicno zahvaljujuci zasluzenoj staroj slavi i kvaliteti.
GTI FAN je napisao(la):Ma ja to cudo nisam mogao spaliti Oggy,upadao mi je iz skoro pune 5 te u 2 brzinu ja mislim da ga je vrtilo na 10 000.Malo smo off topic :icon_biggrin: ali halal mu bila svaka marka koju sam dao za to auto,a pod haubom ja mislim da vece kvalitete vise necu imati.
a ovo danas nije ostalo g od golfa
mara- je napisao(la):I ja sam ovo uvijek govorio svima. Dvici skidam kapu.