Hvala drug,vidio sam ovaj i poslao poruku,ali ne znam li ima samo tu plastiku sto meni treba i da li moze odvojeno
Zvao sam sve otpade sa pika i slao poruke ali nista. Jedan mi prodaje komplet siber,ali sta cu onda sa njim,treba mi samo ta plastika. Ne mogu nigdje na internetu,da nađem sliku i postavim. Na kraju preostaje samo ovlasteni,izgleda.Provjeri u ovlastenom, dosta stvari zna bit relativno povoljno a time bi vjerovatno trajno rijesio problem, pitanje je kakva je i na otpadu...to sve u slucaju da prodaju odvojeno to sto tebi treba
Bili su se malo zacepili odvodi i jucer majstor procepio sa kompresorom i zicom. Budu mi zadnja sjedista mokra i malo tapacirnuzi od vrata. Gledali gdje bi mogla voda da uđe i on vidi da mi fali ta 'plastika kada slivnik' nekad je neko izvadio valjda kad je auto radio. I voda da umjesto ide naprijed slivnicima ona ide nazad preko krova i sliva se po zadnjim kaisima i sjedistimazašto ti treba novi taj dio?
vjerojatno se samo začepio, dali ti se vlaga stvara po krovu ili pod nogama
Bio sam kod drugog majstora,u srijedu ce skinuti nebo i tapacirunge i polijevati vodoom auto da vidi je i kako ulazi.Pa uslikaj dio, posalji mail Ovlastenom i neka ti jave koliko kosta. nije sigurno neka ogromna svota.
Jbt rijesi to, sta treba budj i hrdja da ti se navuce jos elektronike na sve strane
Bio sam kod drugog majstora,u srijedu ce skinuti nebo i tapacirunge i polijevati vodoom auto da vidi je i kako ulazi.klizači po kojima radi šiber i kanali za odvod vode su jedan dio, tako da je nemoguće da imaš original šiber a nemaš kanale za odvod vode. Jedina mogućnost jest da je neki ugradbeni šiber ili da je golf bio udaren pa da je slomljena