Pozdrav svim clanovima foruma, namjeravam da kupim golfa5 4motion 2008 godiste, 1.9tdi 77kW, trenutno ima 170 xxx km, vozio sam ga na servis i tamo mi kazu da je sve ok sto se tice auta, malo su tockovi "zapekli" ( kako kaze majstor, jer je stajao neko vrijeme u autokuci ali on kaze da ce se to razraditi nakon nekoliko kilometara - brzo stanu kad je auto na dizalici i rukom zavrtis tocak ). Jos su mi tamo naglasili da je problem sto se desava da im dodje do kvara na zadnjem pogonu i da je servis toga dosta skup. Pa me interesuje koje je Vase iskustvo sa 4motionom ( konkretno za one koji su imali takav auto ili 4motion u nekom drugom vw ), da li je bilo nekih ozbiljnijih ulaganja i da li je bilo kakvih problema sa 4motion-om ( haldex spojnicom, reduktorom i svim ostalim sto spada u 4motion ). Da li je potrebno mijenjati spojnicu i servisirati pri odredjenom broju predjenih kilometara, ili samo ulje i filter. Koje je neko Vase cjelokupno iskustvo i misljenje. Da li je pametno uzeti takav auto sa tim godinama i tim pogonom.
Unapred hvala.
LP
Unapred hvala.
LP