Golf 4TDI-Povecava se ler gas

Golf 4TDI-Povecava se ler gas

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Vozim golf 4 tdi 74kw 2003god.Sasvim sam zadovoljan vozilom do sada.Ali prije par dana pojavio se jedan manji problem.Ponekad se desi da se na lleru poveca gas na 1300obrtaja i tako stoji neko vreme.Taj problem je svakim danom sve cesci.Molim za pomoc.Hvala

Član
Dijagnostika i znaces u cemu je problem... Ovako ti moze biti XXXX stvari jer auto ima puno senzora, pa lupati u prazno i nije rjesenje...

Početnik
moguce da je do senzora rashladne tekucine...dijagnostika, bar je to danas jeftino ;)

Član
Hvala na korisnim informacujama.Odmah sam danas otisao kod svog majstora da to promjenim.Medjutim racunar mu pokazuje da ima i crni i zeleni senzor,poluokrugli sa 4 izlaza je.pa me interesuje igra li ulogu boja,ili su to dva razlicita senzora.???

Član
Brane984 je napisao(la):
Hvala na korisnim informacujama.Odmah sam danas otisao kod svog majstora da to promjenim.Medjutim racunar mu pokazuje da ima i crni i zeleni senzor,poluokrugli sa 4 izlaza je.pa me interesuje igra li ulogu boja,ili su to dva razlicita senzora.???

Ne igra ti boja ulogu, vec oznaka na senzoru.
Evo ti sajt i na njemu ces naci original senzor po broju prema tvom autu, ili ti je prostije da procitas sa svog

http://www.bhtuning.com/online-etka-t-51629.html

Brane984 je napisao(la):

zar nije bolje prvo spojiti na dijagnostiku pa da budes sigurniji u cemu je problem:icon_question: a ne mozda zamjenis ispravan senzor temperature

Član
Malo kasnim:icon_smile:
Promenio sam onaj senzor,izaslo me 25km,i sada je sve ok,znaci do njega je bilo.Vec cetvrti dan vozim i nema nikakvih problema.Hvala svima na predlozima .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.