Član
ewo konacno nakon toliko tema o kupovini drugog automobila smirila se napetost u glavi....
kupio sam Golf 4 TDI 85 Kw 115 PS
12-i mjesec 2000 godine
3 kljuca
auto je iz uvoza
digitalna klima,kozni trokraki volan,4 x el. podizaci stakala,el. retrovizoti,lajsne u boji vozila,sportska sjedista,alu felge 16" servisna knjiga presao 186 000 km sto se i provjerilo preko racunara majstor je uspio ocitati valjda preko elektronike ...uglavnom laptop mu je tako izbacio kao sto pise i na inst. tabli....ako je to bas tako onda rijetkost u BiH
nisam stigao da ga fino slika ali uskoro cu objaviti jos slika
sve isto kao kdo starog osim godiste i 15 PS manje
jucer registrovan i uradjen mali servis...vec je cijena presla 10000 KM
tako da necu brzo nista sredjivati
za pocetak u planu sam uraditi rucke od vrata i neke detalje na instrument tabli folijom
svima poznato kakva je ta plastika kod golf 4 ...izgulilo se
sad me zanima dobar majstor u kalesiji ili tuzli za folije i broj mobitela ?????
drugo sto bi radio su folije na zadnjim bocnim i zadnjoj sofersajbi ...
ne bih lumar folije jer mi je to skupo ...
gledao sam u merkatoru u tz imaju neke jeftine folije 10-40 KM pa me zanima kakve su to folije,da li pucaju blijede na suncu i slicno?
ne bih ni neku najjeftiniju uzeo ali se ne razumijem u to...
jaran to lijepi kaze vidi malo po forumu koja ti odgovara pa cu ti polijepiti....
ajd neke savjete za neku solidnu foliju!???
takodjer zelim ukloniti onu veliku antenu na autu ali kada je odvrnem ostane onaj veliki crni nosac...kako se to skida i sta ce ostati ispod toga kad skine??
da li mogu zavrnuti obicnu iz binga
npr ovako nesto
to je to za pocetak a kasnije cu nastaviti jos ulagati
kupio sam Golf 4 TDI 85 Kw 115 PS
12-i mjesec 2000 godine
3 kljuca
auto je iz uvoza
digitalna klima,kozni trokraki volan,4 x el. podizaci stakala,el. retrovizoti,lajsne u boji vozila,sportska sjedista,alu felge 16" servisna knjiga presao 186 000 km sto se i provjerilo preko racunara majstor je uspio ocitati valjda preko elektronike ...uglavnom laptop mu je tako izbacio kao sto pise i na inst. tabli....ako je to bas tako onda rijetkost u BiH
nisam stigao da ga fino slika ali uskoro cu objaviti jos slika
sve isto kao kdo starog osim godiste i 15 PS manje
jucer registrovan i uradjen mali servis...vec je cijena presla 10000 KM
tako da necu brzo nista sredjivati
za pocetak u planu sam uraditi rucke od vrata i neke detalje na instrument tabli folijom
svima poznato kakva je ta plastika kod golf 4 ...izgulilo se
sad me zanima dobar majstor u kalesiji ili tuzli za folije i broj mobitela ?????
drugo sto bi radio su folije na zadnjim bocnim i zadnjoj sofersajbi ...
ne bih lumar folije jer mi je to skupo ...
gledao sam u merkatoru u tz imaju neke jeftine folije 10-40 KM pa me zanima kakve su to folije,da li pucaju blijede na suncu i slicno?
ne bih ni neku najjeftiniju uzeo ali se ne razumijem u to...
jaran to lijepi kaze vidi malo po forumu koja ti odgovara pa cu ti polijepiti....
ajd neke savjete za neku solidnu foliju!???
takodjer zelim ukloniti onu veliku antenu na autu ali kada je odvrnem ostane onaj veliki crni nosac...kako se to skida i sta ce ostati ispod toga kad skine??
da li mogu zavrnuti obicnu iz binga
npr ovako nesto
to je to za pocetak a kasnije cu nastaviti jos ulagati