stilo 1.6 16v Član 24.03.2013 #136 zokathelittle je napisao(la): Prijatelju, predobar ti je Golf Kliknite za proširenje... hvala ljepo prijatelju... mislim da nije nista suvišno... jedino sto nemam opruge ili gevinde...
zokathelittle je napisao(la): Prijatelju, predobar ti je Golf Kliknite za proširenje... hvala ljepo prijatelju... mislim da nije nista suvišno... jedino sto nemam opruge ili gevinde...
stilo 1.6 16v Član 24.03.2013 #138 zlajaaa je napisao(la): Bile su dvoje gewinde za 300-350 KM Čak su jedne bile weitec.. Kliknite za proširenje... pa jesul prodate??? mozes li me uvezati s tim cojkom.???
zlajaaa je napisao(la): Bile su dvoje gewinde za 300-350 KM Čak su jedne bile weitec.. Kliknite za proširenje... pa jesul prodate??? mozes li me uvezati s tim cojkom.???
daki Legend 24.03.2013 #139 Ljep Golf, drago mi je vidit da si skinuo one glupe obrve sa farova. Gdje je ova zadnja slika uradzena, jel ovo batva?
Ljep Golf, drago mi je vidit da si skinuo one glupe obrve sa farova. Gdje je ova zadnja slika uradzena, jel ovo batva?
stilo 1.6 16v Član 24.03.2013 #140 daki je napisao(la): Ljep Golf, drago mi je vidit da si skinuo one glupe obrve sa farova. Gdje je ova zadnja slika uradzena, jel ovo batva? Kliknite za proširenje... skino sam obrve, i traku sa sajbe... i malo jos doradio... hvala na pohvalama... a jeste batva, preku puta mog radnog mjesta je slikano... :icon_smile:
daki je napisao(la): Ljep Golf, drago mi je vidit da si skinuo one glupe obrve sa farova. Gdje je ova zadnja slika uradzena, jel ovo batva? Kliknite za proširenje... skino sam obrve, i traku sa sajbe... i malo jos doradio... hvala na pohvalama... a jeste batva, preku puta mog radnog mjesta je slikano... :icon_smile: