Golf 4 pusta vodu unutra?

Golf 4 pusta vodu unutra?

Član
Pozz svima imam problem radi se o Golfu 4. Naime pusta mi vodu unutra ni sam ne znam kako ali pozadi s lijeve i desne strane poda bude vode nekad i lokvica lol pa ako netko znaa do cega bi moglo biti. Hvala unaprijed :)

Član
zacepljeni ti odvodi za vodu pod haubom, tamo kod sajbe gdje se nalazi motor za brisace (iza pregrade one), tu imas sa lijeve i desne strane rupe za odvod vode i cesto od lisca ili iglica od bora se to zacepi i onda se voda ne moze isteci i puni se i pocne ulaziti kroz ventilator u auto...

onda može biti samo još na prozorima da gdje pusta o_Oo_O ljepilo da je negdje popustalo, jednostavno pokušaj polijevati vodom na tim djelovima gdje sumnjaš, skini tapacire pa vidi da ti se neće šta pokazati...

Član
druze to ti se desi nazad zato sto ti je zadnji dio poda nizi nego prednji i zato sto imas kao nalaze po podu koji odvode vodu nazad i zato ti se nakupi voda nazad jer ulazi naprijed i slijeva se nazad, pipni prednji dio pod nogama suvozaca i pritisni dobro etison na podu pa ces vidjeti da je vlazan, jer imas izolaciju ispod prednjih nogu i voda se natopi u to i kroz to i ispod izolacije prodje nazad i posto nazad nema gdje iscuriti onda se nakuplja i nekad se i na jacim kisama i stvori kao lokva... pregledaj te rupe pod haubom 5 min a nista te ne kosta i naravno filter kabine i dihtunge koje drze kuciste filtera klime jer su vjerovatno popustili od vode...

Član
ma ništa to nego imaš dva čepa na podu odma ispod gdje ti bude voda, u ovlaštenom servisu 15 KM oba čepa, ja ih do sad vreću kupio