golf 4 ostao zakljucan

golf 4 ostao zakljucan

Član
pozz drugari,.

drugu g4 nakon cackanja oko micro prekidaca koji mu se bio nesto pokvario, vrata nakon zatvaranja ostala zakljucana, sta i kako mu radit jer da skine tapacirnug nemoze jer su sarafi sakriveni, kljuc nepomaze, daljinsko takodje,. imal ikakav nacin da se otvori bez rezanja i unistavanja,. nesto savjetuju kroz procjep izmedju stakla i lima medjutim kako,.
 
Član
zovnes profesionalnog kljucara da ti otvori ta vrata.
cijena otkljucavanja je oko 30-50KM.
znaci otkljuca vrata bez ikakve stete na vozilu.
 
Administrator
I meni se to isto desilo na octaviji nakon montaže brave, tj. ovo "žuto" nije dobro uglavljeno u šteku, tj. možda je dobro postavljeno, ali sajlica nije dovoljno nategnuta i zbog toga se to desilo..
doorm6.jpg



Ja sam svoj problem riješio lupkanjem vrata, rukom, u visini brave, sa vanjske strane, a vrata je neko otvarao iznutra i tako sam uspio. Ne znam da li bi to tebi moglo šta pomoći, odnosno tvom prijatelju, ali nek proba. Znači neko sjedi u autu i povlači ručicu za otvaranje, a nek on lupka rukom u visini brave i šteke, možda uspije nešto :)
 
Administrator
Evo i moje teme za to
http://www.bhtuning.com/skoda-octavia-brava-blokira-ne-mogu-otvoriti-vrata-t-77118.html
 
Administrator
I kada otvorite vrata, i kada ponovo sve namontirate, tj. riješite ovaj problem, nemojte montirati tapacirung dok sve ne probate, tj. otvaranje sa vanjske i unutrašnje strane, zaključavanja i slično da se ne bi isto desilo. Uglavnom ova sajlica mora leći na pravo mjesto da bi to sve radilo bez problema :)
 
Top