golf 4 letva volana

golf 4 letva volana

Član
Pošto mi je propišala letva volana i vrijeme je da se zamijeni potreban mi je savjet, odnosno više njih:lol: da li uzeti polovnu ili repariranu pošto nova ne dolazi u obzir?
ako je netko već radio na svom automobilu neka mi kaže na što treba obratiti pozornost pri zamjeni? Koja je realna cijena polovne?
naravno neću sam mijenjati nego planiram odvesti negdje majstoru.
 
Član
ako ce majstor mjenjati sta se sikiras na sta treba obratiti paznju pri zamjeni,ti placas nek se on brine o tome a za ovo drugo zavisi koju je reparirao i dali je dobro odradio,polovna opet macak u vreci al bitno je pri kupovini da je suha da nije znaci masna i tako to,pozdrav.;)
 
Član
jakara breza imas negdje na netu brojj kosta oko 400km dobije dvije god garancije,.,
bolje reparacija nego polovna koje ce i onako za poar dana propiskitt
 
Član
Ako je reparacija 400 KM to je previse, jer je polovna letva 250 KM, doduse imas ruku 50-80 KM, mada i za reparaciju trebas skinuti letvu svoju, tako da je to isto, najbolje bi bilo da mjastor stavi letvu na tvoje spone, tako da ne trebas raditi spuru, kada budes kupovao letvu dogovori neki garantni rok od mjesec dana naravno pregledaj da nije zabalila, najcesce pusti na vozacevoj strani, kada se namontira, sve operite, naspite ulje i odmah vidis da li negdje pusta ili ne. . .
Sretno
 
Član
Je li univerzalna letva za sve četvorke ili ima nekih razlika? Može li se poremetiti išta oko ESP-a ?
 
Top