Super Moderator
Pa eto mogu i ja nije problem heh mislio sam da je 25 edition do sada.
probaj, prije se nije mogo editovati naslov poslije odredjenog vremena, tako da ne znam
Tako je i ja sam tako procitaoAha, u sustini bas citam, oni su napravili 4000 komada 20 Jahre od cega je 4000 otislo za Ameriku a 200 za Kanadu. I ti Americki su imali pored te plocice i serijski broj dok tih drugih 200 nisu sto mi je glupo jer je valja rijedze imati od tih 200 jednog nego od 4000
" ni slično " sve što ovaj golf 20th / 25th posjeduje, posjeduje i mk4 jetta glini slicno
Hvala na lijepim rijecima Mozda i bude tako al sad za sada neka ovako kako i jest imao sam nekada u planu da uradim US model u farove i da svijetle "zmigavci" u lajsnama od branika. A za branik sta ja znam opet da trazim sada zadnji branik samo zbog tablice ne znam nije toliko bitno sada mada vjerujem da bi i sa US formatom tablica lijepo izgledalo. A koliko bi ovo para bilo za zmigavce da se uradi i kome da se javim da uradi toPrijatelju ne znam sta da kazem osim,ljubomoran sam Cuvaj i pazi to auto kako zasluzuje jer imas nesto veoma vrijedno i rijetko.
I da nadodam morao bi se sloziti za ove narancaste zmigavce sto je netko napisao ali u kombinaciji sa sidemarkerima u braniku,ako se odlucis za to ja ti imam kataloski posto sam ja sebi nove uzimao.
Edoze da imao je malu tablicu ali ako sam dobro upoznat bivši vlasnik auta je kao i vlasnik jubija iz mostara mislio da ova nasa ogromna kockasta tablica ne ide na ovaj branik i zato su ih prodali sto je po meni velika steta i valjalo bi da nadjes od amerikanca zadnji branik.Jer eno kod mene mozes vidjeti da ide nasa tablica i izgleda odlicno.
Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk