stex94 Član 20.03.2016 #1 Zdravo forumaši Prije svega ako je tema na pogrešnom mjestu, neka me neko ispravi. GOLF 4 CABRIOLET - Interesuje me, koje ulje ide u pumpu za spuštanje krova? Da li ide hidraulično ili UK ulje ? Ne mogu spustiti krov, tj.mogu ali ručno.. HVALA
Zdravo forumaši Prije svega ako je tema na pogrešnom mjestu, neka me neko ispravi. GOLF 4 CABRIOLET - Interesuje me, koje ulje ide u pumpu za spuštanje krova? Da li ide hidraulično ili UK ulje ? Ne mogu spustiti krov, tj.mogu ali ručno.. HVALA
Dzeniii Član 20.03.2016 #2 Atf obicni , ja licno sipao, ako ti jos sta zapne oko krova javi mi se, ja sam sam sebi to sve servisirao i pumpu i hidrauliku i relej i sve
Atf obicni , ja licno sipao, ako ti jos sta zapne oko krova javi mi se, ja sam sam sebi to sve servisirao i pumpu i hidrauliku i relej i sve
stex94 Član 20.03.2016 #3 Dzeniii je napisao(la): Atf obicni , ja licno sipao, ako ti jos sta zapne oko krova javi mi se, ja sam sam sebi to sve servisirao i pumpu i hidrauliku i relej i sve Kliknite za proširenje... Aha,ok..Hvala puno...
Dzeniii je napisao(la): Atf obicni , ja licno sipao, ako ti jos sta zapne oko krova javi mi se, ja sam sam sebi to sve servisirao i pumpu i hidrauliku i relej i sve Kliknite za proširenje... Aha,ok..Hvala puno...