U pravu si jarane sve.nikad nism rekao jest me krenulo za akomulator sam sam kriv mogao sam kupiti al sve ajd kupit cu palio je lijepo dok nije zahladilo a tehnicki sam proso dijagnostiku isao zbog senozora ulja isao majstoru neko ne moze nista da napravi svi kazu vozi nije to nista kad sam mijenjo ulje majstor mi sjebo navoj od kartera ni to nije nista moglo mi je ulje izaci skroz sraraf bez zavrtaja ubacim i majstori nisu majstori do juce cuvao krave sad ko fol za kompjuterom radi a nezna 5 rijeci na engleski i on meni auto pravi.svaka cast svima ne pocijenujem nikog ali ako ne zna da uradi nesto zasto se poduzme posla e to mi jednino nije jasno
De mi reci da se zaje*avaš, reci mi to , pa ja ne mogu da shvatim toliku neodgovornost prema limenim ljubimcima, baš ne mogu...uvjek bio heeh nemoguce to idem sve po ovlastenim servisima nikad gledo pare nisam uvjek sam gledao da napravim i da idem kod najboljeg maistora. odvezo sam auto prije 3 dana kod maistora koji je mehanicarsku radnju prije rata imo evo 4 dan nista ne javlja .