Nesta nece da mi pusti ovaj video sto si postavio ali i u mene se pale te dvije lampice dok auto vergla, kad sastavi ugase se, a abs i esp rade normalno, neznam sta je u pitanjuSad mi samo frka one 2 lampice pri paljenju auta sa videa
esp i abs rade normalno sad sam testirao
Provjeri nosace, a ja mislim da kod tebe nije plutajuci zamajac pa zato ako i on bude u defektu proci ces jeftinije...Pozdrav, i ja imam sličan problem-moglo bi se reći isti. Četvorka 1.9 tdi 74KW-2003,osjećam da mi na leru malo kao da drhti,vibracije osjecam na volanu i na ručici mjenjača,kad gasim auto osjećam da se zatrese (set kvacila zamjenjen),isto tako imam neki osjećaj kao da mi slabije nešto vuče ne nešto posebno slabije ali imam neki filing da je slabije.Filipe koje ti je ovo crijevo spalo-gdje se nalazi.
A drugi problem što mi je volan težak u pm.
Sve sam promjenio stavio novu pumpu(zamjensku),remen,španer sve novo,optika urađena i opet težak pa težak,
Ponekad zna biti lagan ali je to samo na 5-10 min ništa više,što više vozim čini mi se da je sve teži.
Ima li ko kakav savjet.
Hvala unaprijed L.P.
Provjeri i prednje selen blokove ili tuljke kako ih jos zovui ja mislim da su nosaci,jer prilikom paljenja i gasenja dosta se zatrese,kad je u pokretu i dam ili pustim gas takodje se zatrese kako god da stisnem (lagano ili snazno)
sutra ide na sevis pa cemo vidjeti
Ako imas osjecaj kao da ce se na leru ugasiti provjeri i dizne kako radePozdrav, i ja imam sličan problem-moglo bi se reći isti. Četvorka 1.9 tdi 74KW-2003,osjećam da mi na leru malo kao da drhti,vibracije osjecam na volanu i na ručici mjenjača,kad gasim auto osjećam da se zatrese (set kvacila zamjenjen),isto tako imam neki osjećaj kao da mi slabije nešto vuče ne nešto posebno slabije ali imam neki filing da je slabije.Filipe koje ti je ovo crijevo spalo-gdje se nalazi.
Sve sam promjenio stavio novu pumpu(zamjensku),remen,španer sve novo,optika urađena i opet težak pa težak,
Ponekad zna biti lagan ali je to samo na 5-10 min ništa više,što više vozim čini mi se da je sve teži.
Ima li ko kakav savjet.
Hvala unaprijed L.P.
Za ler gas : zamajac , dizna , nosaci motoraPozdrav, i ja imam sličan problem-moglo bi se reći isti. Četvorka 1.9 tdi 74KW-2003,osjećam da mi na leru malo kao da drhti,vibracije osjecam na volanu i na ručici mjenjača,kad gasim auto osjećam da se zatrese (set kvacila zamjenjen),isto tako imam neki osjećaj kao da mi slabije nešto vuče ne nešto posebno slabije ali imam neki filing da je slabije.Filipe koje ti je ovo crijevo spalo-gdje se nalazi.
Ima li ko kakav savjet.
Hvala unaprijed L.P.