Mrva Član 13.08.2009 #2 jebote kralj, sta je ovo!!! Kako bi ga bosnjo dero po gradu pa na prosirenje ugasit auto odmah da se malo pohvali raji. Pa se sutra zali sto mi je turbo crko
jebote kralj, sta je ovo!!! Kako bi ga bosnjo dero po gradu pa na prosirenje ugasit auto odmah da se malo pohvali raji. Pa se sutra zali sto mi je turbo crko
allroad Super Moderator 13.08.2009 #9 Mrva je napisao(la): jebote kralj, sta je ovo!!! Kako bi ga bosnjo dero po gradu pa na prosirenje ugasit auto odmah da se malo pohvali raji. Pa se sutra zali sto mi je turbo crko Kliknite za proširenje... ahgahahahaha tako nekako upavu si :lol:
Mrva je napisao(la): jebote kralj, sta je ovo!!! Kako bi ga bosnjo dero po gradu pa na prosirenje ugasit auto odmah da se malo pohvali raji. Pa se sutra zali sto mi je turbo crko Kliknite za proširenje... ahgahahahaha tako nekako upavu si :lol:
LSD Član 13.08.2009 #10 Melek je napisao(la): auuuuuuudobar za izvlaciti drva iz sume hehehe Kliknite za proširenje... ma de sta ti je nema svako masinu ko ti!:lol: @ ovaj malo mislio s rajom rostilja i koje pivo odrat na parkingu :icon_twisted:
Melek je napisao(la): auuuuuuudobar za izvlaciti drva iz sume hehehe Kliknite za proširenje... ma de sta ti je nema svako masinu ko ti!:lol: @ ovaj malo mislio s rajom rostilja i koje pivo odrat na parkingu :icon_twisted: