Član
Ma ko god ima ovakvog golfa kaže da ne troši više od 7 litara gradske....Ne troši on previše ako "druga treČa jede malu djecu. Tih deset litara je ok
Ma ko god ima ovakvog golfa kaže da ne troši više od 7 litara gradske....Ne troši on previše ako "druga treČa jede malu djecu. Tih deset litara je ok
trosi 7 L u Sarajevu gdje vozis lagano 60-70km/h a ne u manjim gradovima gdje svako malo stani-kreniMa ko god ima ovakvog golfa kaže da ne troši više od 7 litara gradske....
u pitanju je gradska voznja, eto vozaj se po Gracanici, kruzi centrom pa vidi kolko ce potrositjest OK kad bi mogao tako da izdrzi 100 km
sa 55 l presao 1100 km. testiro kad sam na more isao. bilo je stednje a bilo je i cijepanja. et pa sracunajte
pa ti iz garaze izlazis s gasom do poda , a kamo li na putu eheheheh. tvoj necemo ni racunatipusti ti druze te price, trosi 6 po gradu...
vi bi da derete auto a da ne trosi...
imo sa TDI i znam kako trosi, ako je otvorena do 5 L grad je 9 +, uvijek je dupla razlika a neki prosjek je 7 L, manje moze jedino kod djedova sto idu 40 po magistrali
tvoj golf od 55 kw moze samo vise potrositi u poredjenju s ovim od 81 kw . definitivno.to je to druze,ako moj od 55 KW zdero 8l gradske,tvoj je tamam za cenera,uz to ako stavis malo vecu obucu i protocni lonac,pdignes ujedno i potronju jos vecu
Ovim jacim treba manje gasa pa zbog toga manje trose, samo naslone nogu na gas papucica se pomjeri 1-2mm dok u ovih se drugi pomjeri 3-4mm pa veci protok goriva kod njih. Kad se treba pohvalit izasao u grad potrosio 200KM za maturu potrosio 500KM za 18 rodjendan 500KM u svatovima bacio 200KM kad spomenes potrosnju ma negdje oko 5-6l.De sta vam je, niste se navikli na tdi-jeve. Kad vozas golfa tdi, pravilo je da sto je jaci manje trosi, to jest, pricas da manje trosi...i nikad, al bas nikad i nikome nemoj priznat da ti trosi vise od 6 litara, iako znas da moras nasut 10litara na 100km. Znaci, tu lezi tajna male potrosnje tdi-jeva, lazi par dana ljudima da trosi 5.5 litara i vec za 10ak dana ces i sebe ubijediti da je tako
izuzev ovih PD pogotov pasati radi tezine. rijec je bila 55kw i 81kw..De sta vam je, niste se navikli na tdi-jeve. Kad vozas golfa tdi, pravilo je da sto je jaci manje trosi, to jest, pricas da manje trosi...i nikad, al bas nikad i nikome nemoj priznat da ti trosi vise od 6 litara, iako znas da moras nasut 10litara na 100km. Znaci, tu lezi tajna male potrosnje tdi-jeva, lazi par dana ljudima da trosi 5.5 litara i vec za 10ak dana ces i sebe ubijediti da je tako
druze ja ne lazem sam sebe ko ostalipa ti iz garaze izlazis s gasom do poda , a kamo li na putu eheheheh. tvoj necemo ni racunati