Član
moracu doc sa svojim TDI.om da te oderem
GreenDevil je napisao(la):moracu doc sa svojim TDI.om da te oderem
Skrabo je napisao(la):Dobra trojka svaka cast
Meni su te GT specijal jedne od najboljih samo da imaju 4 vrata
Remus dobro legao :icon_smile:
OggyBoy je napisao(la):Slabo ovo nešto ili se meni čini?:icon_confused:
GreenDevil je napisao(la):cim se vrijeme malo popravi, al nije vise Golf u pitanju :lol:
Sajo_Golf GT je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):cim se vrijeme malo popravi, al nije vise Golf u pitanju :lol:
sta je u pitanju:icon_question:
GreenDevil je napisao(la):Sajo_Golf GT je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):cim se vrijeme malo popravi, al nije vise Golf u pitanju :lol:
ma sad je porodicno auto, kod mene je jos uvijek Corrado ali ima jos jedno auto, ma haj ba vidices isti su motori uglavnom
superman je napisao(la):Dobar je dobar, i u mene je isti taj motor sad u autu. Ma stock zakon :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Sajo_Golf GT je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):Sajo_Golf GT je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):cim se vrijeme malo popravi, al nije vise Golf u pitanju :lol:
ma sad je porodicno auto, kod mene je jos uvijek Corrado ali ima jos jedno auto, ma haj ba vidices isti su motori uglavnom
znaci passat 4 ili octavia tdi 90hp:lol: tako nesto
GreenDevil je napisao(la):Sajo_Golf GT je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):Sajo_Golf GT je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):cim se vrijeme malo popravi, al nije vise Golf u pitanju :lol:
znaci passat 4 ili octavia tdi 90hp:lol: tako nesto
nije, reko sam da je isti motor ko u tebe, haj vidices sta si navalio :lol: