Član
Hhhhvankrao sam ovaj moj sportski samo naba falii mi.Imam ti ja piksnu(adapter) pa onda možeš ubaciti volan od golfa 4 ili passata dao bih je povoljno pa da fino uklopiš kad već je fino legla tabla pa da bude sve u kompletu.
Hhhhvankrao sam ovaj moj sportski samo naba falii mi.Imam ti ja piksnu(adapter) pa onda možeš ubaciti volan od golfa 4 ili passata dao bih je povoljno pa da fino uklopiš kad već je fino legla tabla pa da bude sve u kompletu.
Hvala druzee a mozel ideja sta da radim s njih i kako?
Hahaa hvala pa jbga s obzirom da nemam plate, da nemam vozacke, da nisam punoljetanJao druze , svaka cast , malo ih je koji se u ovo smiju zaputiti
Hvalaa druzeeTabla je predobro ispala,svaka cast al samo ove dole Led skini ne ide nikako ,po meni bas kvari izgled ... sretno sa daljim radovima
Ureduu, a ja ga vvozim, i moj je ali je na ocu regg a on nije u bh. a de sta ce mi vozacka hahaMaa trazi gti lipp ovo kvari. dojam golfu..a ko onda vozi golfaca ako ti nemas nista i nisi jos punoljetan..
Sta ima veze?Tvoje auto na ocu reg otac nije tu i ti ga vozis???? I plus nemas vozacke???
Jel to trebala biti sala ili stvarnost???
Stvarnostt vozim od 4. OsnovneTvoje auto na ocu reg otac nije tu i ti ga vozis???? I plus nemas vozacke???
Jel to trebala biti sala ili stvarnost???
ma znam druze zato ni ja ne rizikujem puno da nebih dobio zabranu a još 9 mjeci pa dobijam vozacku zato moram duplo paziti i za druge i za sebe.I sam sam bio takav ali nije to bas za pohvaliti ne daj boze udesa ili sta slicno