Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo danans sređen sat konačno bijelo led osvijetljenje, dispalye nisma mogao promjeniti jer su već zelen fabričke diode u njima tako da je ovako ispalo sada je konačno sve led u autu osim pločice za grijanje al radi s ei na tome da bude....evo slika...pozzzz
imas i na malim displejima zelene trakice, treba rasklopit komplet sat da se to skine, ja sam to uradio kod sebe i ostavio sam obicne sijalice i sad svijetli izmedju zute i narandzaste, ima slika u garazi pa pogledaj
Nema devile skido ja danas stoje dvije zelene diode nema trakice nikakve....100%, sve smo pregledali sat je 97 godina nova tipa i sve su diode na njemu ima samo 3 sijalice žmigavci i duga svijetla...pozzzzz
u mene je sat 96 god, i bile su kad sam rasklapo sa unutrasnje strane displeja
jbg ja sam moro rasklapat kompletan sat jer sam radio led diode ispod kazaljki da i one imaju osvjetljenje, kazaljke su od golfa mk5 Uploaded with ImageShack.com
Imaju diode ispod displeja po 2x u svakom zelene boje male u oko mogu stati, i zalemljene fabrički za ploču od sata i gdje ću sada to razlemljavati...Fabriak ej fabrika, a imam drugi sat gdje je tako što si ti rekao...pozzzz
Ma imaju one neke njihove od onog sata florescentne kazaljke, pa sma te htio ubaciti al ovko je baš kultura da ne sija puno ako prošli i baš po mjeri razbacuje svijetlost isto sve smao ubačene 3m smd diode bolje dugotrajnije itd....ne bih dalje išao sa ovim...